Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Η σειρά Galaxy Α θα ανταγωνιστεί τη Xiaomi στη Κίνα.
samsung-4g-first-place-in2mobile-featured-image

Samsung: Η σειρά Galaxy Α θα ανταγωνιστεί τη Xiaomi στη Κίνα.

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά συσκευών Galaxy A της Samsung αποτελεί σίγουρα αυτή στην οποία οι συσκευές της έχουν δει περισσότερες διαρροές από ότι συνήθως, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και την εμφάνιση τους να είναι πλέον γνωστά σε όλους.

Τα Galaxy A5 και Galaxy A3 στοχεύουν στην ενίσχυση της θέσης της Samsung στη μεσαία κατηγορία με “επιπλέον” όπλο τους τη διαφορετική τους εμφάνιση αλλά και τα υλικά κατασκευής.

Ταυτόχρονα η εταιρεία “παραδέχθηκε” ότι οι συσκευές της σειράς Galaxy A είναι αυτές με τις οποίες σχεδιάζει να ανταγωνιστεί στην αγορά της Κίνας τη Xiaomi, μια εταιρεία που τουλάχιστον στη συγκεκριμένη χώρα δείχνει να κατέχει πλέον τη πρώτη θέση σε πωλήσεις, βασιζόμενη κυρίως στη χαμηλή τιμή πώλησης των συσκευών της.

Η Samsung πιθανότατα δεν μπορεί να προσφέρει τα Galaxy A σε τιμή το ίδιο χαμηλή με αυτή των συσκευών της Xiaomi, ελπίζει όμως πως η αναβαθμισμένη τους εμφάνιση και ποιότητα υλικών θα προσφέρει στους χρήστες ένα επιπλέον κίνητρο για να επιλέξουν αυτές τις συσκευές.

Με δεδομένο το ότι μέχρι και σήμερα η Samsung παραμένει πρώτη σε πωλήσεις SmartPhones αλλά και κινητών γενικότερα σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι φυσικό η εταιρεία να αναζητά συνεχώς νέους τρόπους και προτάσεις ώστε να ανταγωνιστεί ανερχόμενες εταιρείες, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει όσο είναι δυνατόν, ότι η αύξηση στις πωλήσεις τους δεν θα προέρχεται από μείωση του δικού της ποσοστού.

Η Xiaomi, εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα που έχει να προσφέρει συσκευές με χαμηλή τιμή πώλησης τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά της Κίνας, με δεδομένο και το χαμηλό κόστος κατασκευής αλλά και εργατικών στη συγκεκριμένη χώρα. Ταυτόχρονα εταιρείες του ανταγωνισμού είναι πολύ πιθανόν να μη μπορούν να αντιδράσουν σε αυτό, αφού με εξαίρεση τη Samsung,οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν έχουν τη δυνατότητα αλλά και το οικονομικό περιθώριο να ανταγωνιστούν τη πολιτική αυτή της Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights