Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia RM-1090: Η πρώτη Windows Phone συσκευή χωρίς το όνομα της Nokia.

Lumia RM-1090: Η πρώτη Windows Phone συσκευή χωρίς το όνομα της Nokia.

απο Kostas Gliatiotis

Μέσω της Κινεζικής αρχής πιστοποίησης TEENA,  για μια ακόμα φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες μιας συσκευής που δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα. Η συσκευή αυτή τη φορά ανήκει στην πρώην Nokia και πλέον Microsoft, έχει τον κωδικό μοντέλου RM-1090 και είναι η πρώτη συσκευή που και επίσημα δεν θα έχει το λογότυπο της Nokia αλλά αυτό της Microsoft.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του RM-1090 δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές πληροφορίες πέρα από το ότι η οθόνη του έχει ανάλυση μόλις 960 x 540 pixels σε διαγώνιο 5 ιντσών, καθώς και η χωρητικότητα της μπαταρίας του που είναι και πάλι μόλις 1.900 mAh. Το RM-1090  δεν υποστηρίζει δίκτυα LTE / 4G που μαζί με την χαμηλή ανάλυση της οθόνης του δείχνει πως πρόκειται για “οικονομική” συσκευή της χαμηλής κατηγορίας.

Το ενδιαφέρον πάντως (ειδικά για όσους κατά το παρελθόν έχουν εμπειρία με πρωτότυπες συσκευές της Nokia…) είναι πως η κωδική ονομασία RM-1090 ακολουθεί την ονομασία που έδινε η Nokia στις συσκευές της, κωδικό μοντέλου που παρέμενε ο ίδιος και μετά την επίσημη παρουσίαση και την ανακοίνωση της εμπορικής ονομασίας κάθε συσκευής. Αυτό δείχνει μέχρι ένα σημείο πως παρά τη κατάργηση του ονόματος της Nokia από τις ίδιες τις συσκευές, η Microsoft συνεχίζει (προς το παρόν) να ακολουθεί τις διαδικασίες της πρώην Nokia.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights