Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Galaxy Tab S με LTE-Advanced
galaxy-tab-s-lte-advanced-in2mobile-featured-image

Samsung: Galaxy Tab S με LTE-Advanced

απο Kostas Gliatiotis

Πιστή στην παράδοση που τη θέλει να παρουσιάζει βελτιωμένες εκδόσεις των περισσότερων συσκευών της, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα πως τα δύο Tablet της σειράς Galaxy Tab S, με οθόνη 10.5 και 8.4 ιντσών πλέον θα έχουν και έκδοση που υποστηρίζει LTE-Advanced δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Πέρα από τη διαφορά στην εμπορική ονομασία, η μόνη ουσιαστική τους διαφορά που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή, είναι πως αυτά θα υποστηρίζουν τη σύνδεση σε LTE / 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με τη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων να αγγίζει πλέον τα 225 mpbs.

Με την εταιρεία να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα λύσεις της Qualcomm όπως στο παρελθόν για την υποστήριξη LTE δικτύων, αλλά πλέον και της Intel όπως στο Galaxy Alpha και το δικό της radio κομμάτι με την ονομασία εμπορική ονομασία Shannon που βρίσκεται στο εσωτερικό του galaxy S5 mini αλλά και την Exynos  έκδοσης του Galaxy Note 4, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια από όλες αυτές τις λύσεις έχει χρησιμοποιήσει στην LTE-Advanced έκδοση των Galaxy Tab S. Ελπίζουμε πάντως, με δεδομένο πως αυτά χρησιμοποιούν Exynos επεξεργαστή και όχι κάποιον της Qualcomm, να έχουν παραμείνει έτσι και στις νέες τους εκδόσεις.

Δυστυχώς, όπως συνηθίζει και πάλι η εταιρεία, οι δύο νέες εκδόσεις των Galaxy Tab S θα είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο για την εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights