Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Συμφωνία χρήσης πατέντων με την LG
google-in2mobile-featured-image1

Google: Συμφωνία χρήσης πατέντων με την LG

απο alpha

Η Google ανακοίνωσε πως μετά από την αντίστοιχη συμφωνία που σύναψε με τη Samsung πριν μερικούς μήνες, πλέον ήρθε σε συμφωνία και με την LG για αμοιβαία χρήση των πατεντών που διαθέτει η μια εταιρεία από την άλλη.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως η Google θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πατέντες της LG στη κατασκευή συσκευών αλλά και την εξέλιξη του Android ενώ αντίστοιχα η LG θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πατέντες που ανήκουν στη Google. Η συμφωνία περιλαμβάνει και την χωρίς περιορισμούς χρήση πατεντών που θα αποκτήσουν οι δύο εταιρείες στο μέλλον, καλύπτοντας έτσι και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Οι δύο εταιρείες δεν έδωσαν ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συμφωνία, και το αν αυτή αφορά και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στη δημιουργία συσκευών. Δεν έγινε γνωστό για παράδειγμα αν η Google θα έχει το δικαίωμα να χρήσιμοποιήσει πατέντες που ανήκουν στην LG για τη δημιουργία των επόμενων Nexus συσκευών, όταν αυτές θα κατασκευάζονται από διαφορετικές εταιρείες όπως η HTC και η Motorola αλλά και η Samsung στο παρελθόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights