Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3: Ξεκινά αυτή την εβδομάδα η διάθεση του Android Lollipop
LG-G3

LG G3: Ξεκινά αυτή την εβδομάδα η διάθεση του Android Lollipop

απο alpha

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της, η LG θα ξεκινήσει τη διάθεση του Android Lollipop για το G3 μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το G3 θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται για κάποιο λόγο από την Πολωνία ενώ σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες “σημαντικές αγορές” όπως τις χαρακτηρίζει η LG χωρίς όμως να δίνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η περιγραφή της νέας έκδοσης δείχνει πως η LG έχει διατηρήσει τις αλλαγές στην εμφάνιση του Android Lollipop που έχει σχεδιάσει η Google, και μένει να δούμε πως αυτές θα συνδυάζονται με το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για τις συσκευές της.

Μετά τα Nexus 6 και το Nexus 9, το G3 της LG θα είναι η πρώτη συσκευή όπως όλα δείχνουν που θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop, με τους περισσότερους κατασκευαστές να έχουν σχεδιάσει την διάθεση της αναβάθμισης για το τέλος του 2014 ή τις αρχές του 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights