Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 535: Οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.
lumia-535-in2mobile-featured-image

Lumia 535: Οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Lumia 5xx της πρώην Nokia και πλέον Microsoft μπορεί να είναι αυτή με τα χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες όμως ταυτόχρονα είναι και αυτή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ακριβώς λόγω και της χαμηλής τιμής πώλησης τους.

Ο αντικαταστάτης του Lumia 525 με την αναμενόμενη ονομασία… Lumia 535 έκανε τη πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι και η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με την εμπορική ονομασία της Microsoft.

Το Lumia 535 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, με χαμηλή όμως ανάλυση μόλις 960 x 540 pixels, απόλυτα όμως “ταιριαστή” με τη χαμηλή τιμή πώλησης του (που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα). Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής της Qualcomm, και συγκεκριμένα μια από τις εκδόσεις του SnapDragon 200. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως το Lumia 535 δεν θα υποστηρίζει LTE / 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και θα περιορίζεται σε 3G και GSM υποστήριξη. Οι πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να υποστηρίζει 3G συνδεσιμότητα σε μια μόνο από τις δύο υποδοχές για κάρτες SIM που διαθέτει.

Σύμφωνα με μια “πρόσκληση” που έδωσε η Microsoft στη δημοσιότητα, θα παρουσιάσει μια νέα συσκευή στις 11 Νοεμβρίου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι το Lumia 535

lumia-535-in2mobile-back

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights