Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ανακοινώνει συνεργασία με τη SAP για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων enterprise mobility
samsung-unpacked-ifa-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Ανακοινώνει συνεργασία με τη SAP για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων enterprise mobility

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics και η SAPSE (NYSE: SAP) ανακοίνωσαν τα αρχικά τους πλάνα συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων enterprise mobility για διάφορες βιομηχανίες. Από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν, οι λύσεις αυτές αναμένεται να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα enterprise mobility, βασισμένο στις φορητές συσκευές της Samsung. Η συνεργασία των δύο εταιρειών σκοπεύει στη δημιουργία νέων δυνατοτήτων για τους προγραμματιστές, ως προς το σχεδιασμό λύσεων που αξιοποιούν τις υπηρεσίες της Samsung και της SAP σε φορητές συσκευές και σε wearables, καθώς τις κοινές λύσεις cloud, βασισμένες στις mobile υπηρεσίες της SAPHANA®  Cloud Platform. Επιπροσθέτως, οι λύσεις αναμένεται να φέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στη βιομηχανία του retail, με δυνατότητα πληρωμών εν κινήσει, καθώς και με νέες καινοτόμες εμπειρίες για shopping, τόσο για καταναλωτές, όσο και για retailers. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε κατά τη διάρκεια του SAP Tech Ed & d-code που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, 11-13 Νοεμβρίου.

Mobile enterprise: Απλοποίηση και ασφάλεια

Οι νέες λύσεις θα προστεθούν στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συσκευών και λύσεων enterprise mobility της Samsung, προκειμένου οι χρήστες να επωφεληθούν από την πλατφόρμα SAP Mobile και να αποκτήσουν απλή και ασφαλή πρόσβαση στο οικοσύστημα της SAP. Ο συνδυασμός αυτός θα επιτρέψει την επέκταση των επιχειρησιακών εφαρμογών, με ασφαλή τρόπο, στους εργαζομένους και θα προσφέρει στις επιχειρήσεις ταχύτερη πρόσβαση στην αγορά. Και οι δύο πλευρές έχουν ως στόχο οι mobile εφαρμογές και οι εμπειρίες των χρηστών να υποστηρίζονται από τις δυνατότητες των συσκευών της Samsung, δίνοντας, με τον τρόπο αυτό, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν. Τα οικοσυστήματα και των δύο εταιρειών θα ενδυναμωθούν ως προς την ταχύτερη δημιουργία κάθετων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και στις ευκαιρίες του Internet of Things (IoT).

«Οι πελάτες μας τείνουν να βρίσκονται εκτός γραφείου και έχουν ανάγκη από μια νέα μέθοδο διάδρασης με τις επιχειρησιακές εφαρμογές, ώστε να εναρμονιστούν με το σημερινό τρόπο εργασίας τους», σημείωσε ο Steve Lucas, Πρόεδρος της SAP Platform Solutions Group. «Οι εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις mobility, οφείλουν να λειτουργούν με κριτήριο τη δημιουργία μιας ενιαίας εμπειρίας, μέσω των φορητών συσκευών, των wearables, του Internet of Things και άλλων εναλλακτικών μορφών mobileεπικοινωνίας. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Samsung, σχεδιάζουμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες enterprise mobility στους πελάτες μας».

Λύσεις Enterprise Mobility για επιχειρήσεις

Η Samsung καιη SAP θα επικεντρωθούν σε κάθετες αγορές, όπου η στροφή προς τη φορητότητα, συνδυασμένη με το IoT στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ώστε η συνεργασία να ωφελήσει περισσότερο τους πελάτες. Μέσα από τις λύσεις αυτές, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά σε υπάρχουσες εφαρμογές και πλατφόρμες της SAP, συνδυάζοντάς τα με την καινοτομία των φορητών συσκευών της Samsung.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights