Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Ascend Mate 7 Review

Huawei Ascend Mate 7 Review

απο Kostas Gliatiotis

Εισαγωγή

Η Huawei τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει στόχο να διαφοροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από την εικόνα που έχει ο κόσμος συνήθως για τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων από τη Κίνα, τη ποιότητα κατασκευής των συσκευών τους αλλά και τη συνολική τους απόδοση στη πράξη. Ακολουθώντας μια εμπορική αλλά και σχεδιαστική πολιτική που την θέλει να κατασκευάζει εντυπωσιακές συσκευές που στη συνέχεια πωλούνται και σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή πώλησης, η Huawei έχει σίγουρα καταφέρει να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις υπόλοιπες εταιρείες με ίδια… χώρα καταγωγής. Μετά το Ascend P6 που έδειχνε τι μπορεί να κάνει η Huawei, το Ascend P7 απέδειξε ότι είναι απόλυτα ικανή να ανταγωνιστεί σχεδόν με ίσους όρους τους υπόλοιπους καταξιωμένους κατασκευαστές.  Ταυτόχρονα όμως η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά ότι για να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς πρέπει να προσφέρει ανταγωνιστικές προτάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες τιμής αλλά και χαρακτηριστικών. Μετά λοιπόν από το εντυπωσιακό για τη κατηγορία του και όχι μόνο Ascend G750, η Huawei έρχεται να προσφέρει μια συσκευή με αξιώσεις σε μια ακόμα κατηγορία που δεν είναι άλλη από αυτή των phablets. Το Ascend Mate 7, με οθόνη 6 ιντσών, εντυπωσιακή κατασκευή και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, φιλοδοξεί να καθιερώσει την εταιρεία και στη συγκεκριμένη κατηγορία, τουλάχιστον σαν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Σχέδιο Μέγεθος Βάρος.

Είναι δεδομένο πως με οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, το Ascend Mate 7 δεν θα μπορούσε να είναι μια μικρή σε εξωτερικές διαστάσεις συσκευή. Η Huawei φρόντισε όμως να το σχεδιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα, χρησιμοποίησε υλικά κατασκευής που να ξεχωρίζουν και  συναρμολόγησε το τελικό αποτέλεσμα άριστα, με σκοπό το Ascend Mate 7 να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο το μειονέκτημα του μεγάλου του μεγέθους.

ascend-mate-7-in2mobile-full-screen-off

Με χρήση αλουμινίου σχεδόν στο σύνολο της πίσω όψης του Ascend Mate 7 και μονοκόμματη κατασκευή που δεν επιτρέπει το «άνοιγμα» της για πρόσβαση στη μπαταρία, η συσκευή προσφέρει μια πολύ όμορφη αίσθηση σε όποιον τη κρατά στα χέρια της. Η ποιότητα συναρμολόγησης είναι εντυπωσιακή και προσθέτει ακόμα περισσότερους «πόντους» στη προσπάθεια της Huawei να προσφέρει μια πραγματικά High End συσκευή.

ascend-mate-7-in2mobile-back-full

Το πάχος του Ascend Mate 7 τώρα είναι αρκετά μικρό και συμβάλει όσο αυτό είναι δυνατόν στη μεταφορά και την εύκολη χρήση της συσκευής. Δυστυχώς όμως το βάρος του είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα θέλαμε, κυρίως λόγο της μεγάλης σε χωρητικότητα μπαταρίας που βρίσκεται στο εσωτερικό του Ascend Mate 7, χωρίς όμως και πάλι να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα κατά τη μεταφορά.

ascend-mate-7-in2mobile-side-keys

Μοναδικό «μειονέκτημα» αποτελεί η δυσκολία στη χρήση με το ένα χέρι, αφού ακόμα και με το πολύ μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του, το Ascend Mate 7 παραμένει μια αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις συσκευή, που απαιτεί συνήθως τη χρήση και των δύο χεριών ώστε να χρησιμοποιείται άνετα αλλά και με.. ασφάλεια από πτώσεις.

ascend-mate-7-in2mobile-front-upper

Συνολικά, το Ascend Mate 7 δεν αφήνει τη παραμικρή αμφιβολία στο χρήστη για το αν η Huawei μπορεί να κατασκευάσει πραγματικά ποιοτικές συσκευές και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτές δεν είναι απαραίτητο να είναι και αδικαιολόγητα ακριβές.

Οθόνη.

Η οθόνη του Ascend Mate 7 είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης του, αφού με τη διαγώνιο των 6 ιντσών (και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του) θέλει να γίνει όπως ήδη αναφέραμε η ανταγωνιστική πρόταση της εταιρείας στη κατηγορία των Phablets. Μπορεί πλέον να υπάρχουν στην αγορά συσκευές με ανάλυση QHD ή αλλιώς 2560 x 1440 pixels, το Ascend Mate 7 ανήκει όμως σε μια αρκετά χαμηλότερη κατηγορία τιμής, ενώ ταυτόχρονα η ανάλυση της οθόνης του που είναι 1920 x 1080 pixels ή αλλιώς 1080p δεν απογοητεύει ενώ συνδυάζεται και με άριστα χαρακτηριστικά απόδοσης.

ascend-mate-7-in2mobile-screen-full

Η χρωματική απόδοση της οθόνης είναι πραγματικά εντυπωσιακή για LCD Panel και για μια συσκευή που κοστίζει σημαντικά λιγότερο από πολλές ανταγωνιστικές προτάσεις. Οι γωνίες θέασης είναι αρκετά καλές και μόνο υπό γωνία κοντά στις 90 μοίρες παρουσιάζεται έντονα το φαινόμενο της χρωματικής αλλοίωσης. Ο φωτισμός με τη σειρά του είναι ικανοποιητικός, με τη μέγιστη ένταση του να είναι περιττή ακόμα και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Μάλιστα ακόμα και στη μέγιστη αυτή ένταση, η χρωματική απόδοση της οθόνης του Ascend Mate 7 παραμένει εντυπωσιακή, με μόνο το μαύρο  χρώμα να παρουσιάζει την αναμενόμενη αντανάκλαση από το φωτισμό της.

ascend-mate-7-in2mobile-screen-angle

Με διαγώνιο 6 ιντσών, η οθόνη του Ascend Mate 7 προσφέρεται για την άνετη και απολαυστική θέαση κάθε είδους πολυμέσων, αλλά κυρίως για τη προβολή βίντεο. Η συνολική της απόδοση είναι εντυπωσιακή για τα δεδομένα της κατηγορίας του και όχι μόνο, και πραγματικά συμβάλει στην συνολική εικόνα της συσκευής.

Λειτουργικό σύστημα.

Η Huawei «φημίζεται» για την παράδοση της να τροποποιεί σημαντικά την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του Android της Google, με το τελικό αποτέλεσμα πολλές φορές να μη θυμίζει καθόλου την εμφάνιση αυτού. Στη περίπτωση του Ascend Mate 7 η εταιρεία συνεχίζει αυτήν ακριβώς τη πολιτική, με τη τελευταία έκδοση του γραφικού της περιβάλλοντος να περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες σχεδιαστικές αλλά και λειτουργικές αλλαγές.

Screenshot_2014-11-14-01-40-32 Screenshot_2014-11-14-01-40-51 Screenshot_2014-11-14-01-40-55

Η λογική δομή του μενού παραμένει ίδια με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας, με το Ascend Mate 7 να μη διαθέτει «ξεχωριστό» μενού με όλες τις εφαρμογές και δυνατότητες του να εμφανίζονται σε διαφορετικές αρχικές οθόνες με τη λογική να θυμίζει έντονα τις iOS συσκευές της Apple.

ascend-mate-7-in2mobile-menu-folders ascend-mate-7-in2mobile-menu ascend-mate-7-in2mobile-home-screen

Σε αντίθεση όμως με αυτές, το γραφικό περιβάλλον της Huawei προσφέρει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της εμφάνισης του σε σημαντικό βαθμό. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την εμφάνιση της συσκευής του με τη χρήση «θεμάτων» που τροποποιούν όχι μόνο τη χρωματική αλλά και τη σχεδιαστική εμφάνιση του μενού, των εικονιδίων κάθε εφαρμογής μέχρι και των… φακέλων που τις περιέχουν.

ascend-mate-7-in2mobile-themes (1) ascend-mate-7-in2mobile-themes (2)

Μάλιστα, για τις προεγκατεστήμενες εφαρμογές, το εικονίδιο αλλάζει εντελώς εμφάνιση ανάλογα με τις ρυθμίσεις κάθε θέματος, κάτι που δημιουργεί προβλήματα σε χρήστες όπως ο γράφων που συνηθίζει να αναγνωρίζει την εφαρμογή που αναζητά οπτικά με βάση το εικονίδιο της.

Η παραμετροποίηση όμως δεν σταματά εκεί, αφού όπως και στα Ascend P7 και Ascend G750, η Huawei προσφέρει προεγκατεστημένες εφαρμογές που επιτρέπουν μεγαλύτερη από ότι συνήθως πρόσβαση στο τρόπο που λειτουργεί το Android και συμπεριφέρεται στις εφαρμογές. Για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες εφαρμογές θα παραμένουν ενεργές και θα μπορούν να λειτουργήσουν μετά την απενεργοποίηση της οθόνης του Ascend Mate 7.

Screenshot_2014-11-11-00-19-47

Αυτή η δυνατότητα προσφέρει το επιπλέον πλεονέκτημα της μείωσης της κατανάλωσης της μπαταρίας, αφού το Ascend Mate 7 εμποδίζει πολλές εφαρμογές που από την εγκατάσταση τους «ρυθμίζονται» να τρέχουν μόνιμα χωρίς απαραίτητα να έχουν ενημερώσει το χρήστη για αυτό. Μοναδικό μειονέκτημα της συγκεκριμένης λειτουργίας αποτελεί η υποχρεωτικά χειροκίνητη επιλογή εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp και το Viber, ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους στο Ascend Mate 7 χωρίς προβλήματα.

Για χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν root ακόμα και συσκευές της Samsung προκειμένου να διαγράψουν εφαρμογές που δεν μπορούν να σταματήσουν από το να τρέχουν μονίμως, το Ascend Mate 7 προσφέρει μια ακόμα ενδιαφέρουσα δυνατότητα. Η συσκευή «παρακολουθεί» μονίμως το σύνολο των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες σε αυτή και ενημερώνει το χρήστη αν κάποια από αυτές καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από τις υπόλοιπες προσφέροντας του τη δυνατότητα να την τερματίσει.

ascend-mate-7-in2mobile-consumption-management (1) ascend-mate-7-in2mobile-consumption-management (2) ascend-mate-7-in2mobile-consumption-management (3)

Το Ascend Mate 7 είναι και η πρώτη συσκευή της εταιρείας που προσφέρει επιπλέον ασφάλεια με τη χρήση του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει. Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως αυτός είναι έξυπνα τοποθετημένος στο πίσω μέρος της συσκευής, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν πλήκτρα κάτω από την οθόνη της, αλλά το βασικότερο, η θέση αυτή επιτρέπει τη χρήση του ακόμα και όταν ο χρήστης κρατά τη συσκευή με το ένα χέρι μόνο.

ascend-mate-7-in2mobile-camera

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ίδιος με αυτόν της Apple ουσιαστικά και απαιτεί από το χρήστη να τοποθετήσει απλά το δάχτυλο του πάνω σε αυτόν και να το αφήσει εκεί για περίπου ένα δευτερόλεπτο. Μάλιστα όπως και οι συσκευές της Samsung που διαθέτουν ανάλογο αισθητήρα, το Ascend Mate 7 παρέχει τη δυνατότητα κλειδώματος αρχείων που βρίσκονται στη μνήμη του, στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο ο ιδιοκτήτης του, με χρήση του αποτυπώματος του.

ascend-mate-7-in2mobile-safe-mode (1) ascend-mate-7-in2mobile-safe-mode (2) ascend-mate-7-in2mobile-safe-mode (3)

Μια λεπτομέρεια που μας άρεσε στο τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου αισθητήρα είναι πως για το ξεκλείδωμα της συσκευής αρκεί να τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του το δάχτυλο του πάνω σε αυτόν, χωρίς να πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει την οθόνη του.

Η συνολική βελτίωση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας είναι εντυπωσιακή, με το Ascend Mate 7 να προσφέρει μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία χρήσης σε σύγκριση με τις περισσότερες Android συσκευές της αγοράς. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η διαφορετική αυτή εμπειρία είναι «ενοχλητική» ή δύσκολη στην εξοικείωση.

Κάμερα.

Η Huawei για τους δικούς της λόγους φαίνεται να επιθυμεί να μη συμμετέχει στον ανταγωνισμό μέσω του  αριθμού των Mpixels που χρησιμοποιεί η κάμερα κάθε συσκευής. Αντί αυτού εφοδίασε το Ascend Mate 7 με μια κάμερα της οποίας ο αισθητήρας έχει ανάλυση 13 Mpixels και φρόντισε η απόδοση του να είναι η καλύτερη δυνατή. Η εταιρεία αρχικά δεν φαίνεται να «κρύβει» το ότι χρησιμοποιεί αισθητήρα κατασκευασμένο από τη Sony και καλά κάνει, αφού το Ascend Mate 7 αποδίδει στις περισσότερες περιπτώσεις καλύτερα από ότι οι συσκευές της ίδιας της Sony με αντίστοιχο αισθητήρα. Μοναδικό ίσως «μειονέκτημα» αποτελεί η απουσία του Optical Image Stabilization από τη συσκευή της Huawei, με την απουσία αυτή να είναι έτσι και αλλιώς αισθητή μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει το Ascend Mate 7 είναι απόλυτα ικανοποιητικές, με τη λεπτομέρεια που περιέχουν να είναι η μέγιστη δυνατή με τη χρήση του αισθητήρα των 13 Mpixels. Αντίστοιχα, η χρωματική τους πιστότητα είναι άριστη σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, ενώ η συσκευή αναγνωρίζει σωστά και το είδος του εσωτερικού τεχνητού φωτισμού με αντίστοιχα πολύ καλά αποτελέσματα.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τώρα, η Huawei χρησιμοποιεί και αυτή με τη σειρά της τη τεχνική λήψης φωτογραφιών με αύξηση της ευαισθησίας του αισθητήρα και ταυτόχρονα τη χρήση ενός «έξυπνου» αλγόριθμου ώστε να μειώσει όσο είναι δυνατόν το φαινόμενο της «κουνημένης» φωτογραφίας που αυτή δημιουργεί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό, με το Ascend Mate 7 να απαιτεί απλά να είναι σχετικά σταθερό το χέρι του χρήστη ώστε να καταφέρει να βγάλει φωτογραφίες που δεν είναι «κουνημένες» . Η ποιότητα τους και η λεπτομέρεια που περιέχουν είναι άριστη με δεδομένη τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνικής και σε κάθε περίπτωση κάνουν το Ascend Mate 7 να μην υστερεί σε αυτόν τον τομέα, παρά μόνο σε σύγκριση με συσκευές που διαθέτουν Optical Image Stabilization.

Η εγγραφή βίντεο περιορίζεται σε αρχεία ανάλυσης 1080p γεγονός όχι απαραίτητα αρνητικό, θα θέλαμε όμως με δεδομένη τη κατηγορία στην οποία ανήκει το Ascend Mate 7 να έχει τη δυνατότητα εγγραφής αρχείων 4k. Η ποιότητα τους είναι άριστη με πολύ καλή απόκριση στη γρήγορη κίνηση, ενώ περιέχουν και υψηλή λεπτομέρεια.

ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (2) ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (3) ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (4) ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (5) ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (6) ascend-mate-7-in2mobile-camera-ui (7)

Η εταιρεία τροποποίησε σημαντικά την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της εφαρμογής της κάμερας σε σύγκριση με συσκευές όπως το Ascend P7 και το G750 με το τελικό αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εντυπωσιακό σε εμφάνιση χωρίς όμως να προσφέρει αντίστοιχα αυξημένη λειτουργικότητα.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε τέλος, πως το μέγεθος του Ascend Mate 7 κάνει σχεδόν αδύνατη τη λήψη φωτογραφιών με το ένα μόνο χέρι ακόμα και για χρήστες που έχουν στο παρελθόν χρησιμοποιήσει αντίστοιχα μεγάλη σε εξωτερικές διαστάσεις συσκευή.

Επεξεργαστής Μνήμη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται τεχνικά χαρακτηριστικά του Ascend Mate 7 είναι η ύπαρξη στο εσωτερικό του, επεξεργαστή από την ίδια τη Huawei με την ονομασία Kirin 925. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι η πρώτη λύση της εταιρείας που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM και συνδυάζει οχτώ συνολικά πυρήνες επεξεργασίας, με τους τέσσερις από αυτούς να είναι A-15 της ARM και τους υπόλοιπους τέσσερις να είναι οι σχεδιασμένοι για εξοικονόμηση ενέργειας A-7. Ο Kirin 925 έχει τη δυνατότητα χρήσης και των οχτώ πυρήνων ταυτόχρονα με τη σημαντική αύξηση στην ισχύ και την απόδοση του που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα. Το Ascend Mate 7 είναι μια πραγματικά ισχυρή συσκευή σε καθημερινή χρήση και όχι μόνο, με την απόδοση του Kirin 925 να είναι εντυπωσιακή ακόμα και στην εκτέλεση ιδιαίτερα απαιτητικών εφαρμογών. Η χρήση και των οχτώ πυρήνων είναι σχεδόν πάντα περιττή και μόνο για την εκτέλεση Benchmarks που στοχεύουν ακριβώς στη μέτρηση των επιδόσεων του Kirin 925 είναι ουσιαστικά απαραίτητη η ενεργοποίηση τους.

ascend-mate-7-in2mobile-antutu ascend-mate-7-in2mobile-geekbench (1) ascend-mate-7-in2mobile-geekbench (2)

Το παράδοξο όμως είναι η κάρτα γραφικών που υπάρχει μέσα στον Kirin 925. Η Huawei δηλώνει πως αυτή είναι η Mali T628 της ARM, ακριβώς αυτή που υπάρχει και στους αντίστοιχης αρχιτεκτονικής επεξεργαστές της Samsung.  Όλα όμως τα Benchmark που «τρέξαμε» στη συσκευή δηλώνουν πως αυτός χρησιμοποιεί την επίσης κατασκευασμένη από τη ARM αλλά με σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις Mali T624. Η απόδοση του Ascend Mate 7 είναι ακριβώς αυτή που προσφέρει η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις του να είναι χαμηλότερες από αυτές που θα περίμενε κανείς διαβάζοντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

ascend-mate-7-in2mobile-gpu (1) ascend-mate-7-in2mobile-gpu (2) ascend-mate-7-in2mobile-gpu (3)

Η συσκευή διαθέτει 2 GB μνήμης RAM που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά για την άνετη χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Με εξαίρεση το τομέα των γραφικών που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη διαφορά, το Ascend Mate 7 είναι το ίδιο ισχυρό με τις περισσότερες κορυφαίες συσκευές της αγοράς, με τη συνολική του απόδοση να κάνει τη καθημερινή του χρήση άνετη ακόμα και για απαιτητικούς χρήστες.

Ο αποθηκευτικός χώρος τέλος έχει ονομαστικό μέγεθος 16 GB από τα οποία περίπου 12 GB είναι διαθέσιμα στο χρήστη κατά τη πρώτη ενεργοποίηση. Φυσικά το Ascend Mate 7 διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Μπαταρία.

Παρά την ύπαρξη μιας μπαταρίας με την εντυπωσιακά μεγάλη χωρητικότητα των 4100 mAh, το Ascend Mate 7 δεν προσφέρει απαραίτητα τους χρόνους αναμονής που θα περίμενε κανείς από μια συσκευή με τόσο μεγάλη μπαταρία.

Η Huawei έχει φροντίσει να ενσωματώσει στο Ascend Mate 7 επιπλέον “Modes” λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας. Το ένα από αυτά δίνει τη δυνατότητα απλά “περιορισμένης” απόδοσης της συσκευής βοηθώντας τη να καταναλώνει λιγότερο ρεύμα. Η “Ultra” εξοικονόμηση ενέργειας, περιορίζει σημαντικά τη λειτουργικότητα του Ascend Mate 7 (όπως και η αντίστοιχη λειτουργία στις συσκευές του ανταγωνισμού…) επιτρέποντας τη χρήση μόνο βασικών λειτουργιών του.

ascend-mate-7-in2mobile-battery (1) ascend-mate-7-in2mobile-battery (2) ascend-mate-7-in2mobile-battery

Στη πράξη η συσκευή μπορεί να παραμείνει χωρίς πρόβλημα ενεργή για μια ολόκληρη ημέρα έντονης χρήσης των περισσότερων δυνατοτήτων της, ενώ στο τέλος της ημέρας το ποσοστό φόρτισης που θα έχει απομείνει δεν θα είναι αρκετό ώστε να μείνει η συσκευή ενεργή και για δεύτερη ημέρα.

Σε λιγότερο απαιτητικές συνθήκες χρήσης, το Ascend Mate 7 μπορεί να λειτουργήσει για δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς πρόβλημα, επίδοση που ενώ είναι απόλυτα ικανοποιητική, είναι μικρότερη από ότι θα περίμενε κανείς από μια μπαταρία αυτής της χωρητικότητας. Σίγουρα όμως σε κάθε περίπτωση ο χρήστης του Ascend Mate 7 δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα στη χρήση του και την εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων του.

Συμπέρασμα.

Το Ascend Mate 7  δεν είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τόσο μεγάλη οθόνη και σίγουρα δεν είναι η πρώτη της προσπάθεια στη δημιουργία μιας πραγματικά ποιοτικής συσκευής με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι όμως η συσκευή που μετά το Ascend P7 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτό δεν αποτελεί μια «μεμονωμένη» περίπτωση και πως η εταιρεία έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει πραγματικά ανταγωνιστικές προτάσεις.

Η κατασκευή από αλουμίνιο, η εντυπωσιακή οθόνη και τα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν το Ascend Mate 7  μια άκρως ανταγωνιστική συσκευή που με τη χαμηλότερη τιμή της σε σύγκριση με πολλές συσκευές άλλων κατασκευαστών βρίσκει άνετα τη θέση της στην αγορά και σίγουρα θα βρει αντίστοιχα και τη θέση της στα χέρια πολλών χρηστών που θα εκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights