Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z4: Φωτογραφίες της… οθόνης του
xperia-z-4-display-in2mobile-featured-image

Sony Xperia Z4: Φωτογραφίες της… οθόνης του

απο Kostas Gliatiotis

Με το Xperia Z3 να μετράει μόνο λίγους μήνες κυκλοφορίας στην αγορά και με δεδομένη τη πολιτική της εταιρείας να αντικαθιστά τη κορυφαία της συσκευή κάθε μερικούς μήνες, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η φημολογία και οι διαρροές για τον αντικαταστάτη του, το Xperia Z4.

Οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής που διαρρέουν φαίνεται πως δείχνουν την οθόνη του Xperia Z4, σαν ανταλλακτικό χωρίς να προσφέρουν πάντως κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για τη συσκευή. Το μόνο που είναι εμφανές από τη φωτογραφία είναι πως η οθόνη του Xperia Z4 θα έχει την ίδια περίπου διαγώνιο με αυτή του Xperia Z3 με την ανάλυση της να παραμένει προς το παρόν άγνωστη. Με δεδομένη τη “μετάβαση” όλων των κατασκευαστών σε οθόνες ανάλυσης 2560 x 1440 pixels στις High End συσκευές τους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ίδιο θα κάνει και η Sony με το Xperia Z4.

Με την εταιρεία να “επιμένει” στην ίδια σχεδιαστική γραμμή εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, πιθανότατα και το Xperia Z4 θα ακολουθεί αυτή την γραμμή κατά βάση με επί μέρους διαφοροποιήσεις. Στο εσωτερικό του μέχρι στιγμής είναι άγνωστο τι ακριβώς θα βρίσκεται, αν και πάλι οι πιθανότητες είναι μάλλον πολλές για τη χρήση κάποιου επεξεργαστή της Qualcomm.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights