Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Η καλύτερη οθόνη σύμφωνα με το Display Mate

Galaxy Note 4: Η καλύτερη οθόνη σύμφωνα με το Display Mate

απο Kostas Gliatiotis

Το Display Mate ειδικεύεται στη σύγκριση οθονών κάθε είδους αλλά και την αναλυτική δοκιμή των χαρακτηριστικών της κάθε μιας από αυτές που δοκιμάζει.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, το Galaxy Note 4 της Samsung έχει τη καλύτερη συνολικά οθόνη σε κινητό τηλέφωνο και όχι μόνο, αφού στο συγκριτικό το Display Mate χρησιμοποιήσει ακόμα και το Galaxy Tab S 10.5 της ίδιας της Samsung που επίσης διαθέτει SUPER AMOLED οθόνη.

galaxy-note-4-display-mate-comparison-in2mobile-featured-image

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη δοκιμή είναι πως η οθόνη του Galaxy Note 4 διακρίθηκε για τη χρωματική της απόδοση και όχι μόνο για την ιδιαίτερα υψηλή της ανάλυση. Μάλιστα, με δεδομένο το ότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν υπερβολική τη χρωματική απεικόνιση των SUPER AMOLED οθονών της Samsung, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει ότι η εταιρεία έχει αφιερώσει αρκετο χρόνο στη βελτίωση της απόδοσης τους.

Στη “Βασική” ρύθμιση της οθόνης, το Galaxy Note 4 καταφέρνει να αποδώσει με ακρίβεια ολόκληρο το χρωματικό φάσμα, ένα αποτέλεσμα αρκετά εντυπωσιακό για κάθε είδους οθόνη, ενώ ταυτόχρονα έλαβε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην σωστή εμφάνιση του άσπρου χρώματος, κάτι που επίσης στο παρελθόν αποτελούσε μειονέκτημα των συγκεκριμένων οθονών.

Οι δύο συσκευές της Apple που συμμετείχαν στο συγκριτικό, το iPhone 6 Plus και το καινούριο iPad Air 2 εμφάνισαν στις δύο αυτές δοκιμές πολύ χειρότερα αποτελέσματα, με την απόδοση ειδικά του άσπρου χρώματος να μην είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από μια LCD οθόνη και μάλιστα υψηλής ποιότητας όπως δηλώνει η Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

my2cv.gr (@my2cv) 20/11/2014 - 11:46

Καλά δεν χρειάζεται να είσαι και ειδικός για να αποφανθείς ότι το Note 4 έχει την καλύτερη οθόνη..

Reply
Kostas Gliatiotis 20/11/2014 - 12:18

Όχι αλλά είναι ενδιαφέρον να σου λέει κάποιος ότι μια SUPED AMOLED οθόνη λειτουργεί τόσο καλα

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights