Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy E7 και E5: Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά
samsung-4g-first-place-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy E7 και E5: Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung φαίνεται πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια νέα “Σειρά” συσκευών με την ονομασία Exx με τις συσκευές που θα ανήκουν σε αυτή να αποτελούν ουσιαστικά την “διαφορετική” σε κατασκευή έκδοση αυτών της σειράς Axx στην οποία ανήκουν τα Galaxy A5 και Galaxy A3 που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οι πρώτες δύο συσκευές της νέας σειράς που έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροών είναι το Galaxy E5 και το Galaxy E7. Σύμφωνα με το Sammobile (για μια ακόμα φορά…) τα  τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο συσκευών δείχνουν πως αυτές θα ανήκουν στη μεσαία κατηγορία.

Αναλυτικότερα, το Galaxy A7 θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 pixels, κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 13 Mpixels, και 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί τον SnadDragon 410 της Qualcomm που αποτελεί την “εξέλιξη” του SnapDragon 400 και πλέον στο εσωτερικό του βρίσκονται 4 πυρήνες αρχιτεκτονικής A-53 της ARM με υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα των 64-bit. Τέλος η μνήμη RAM του Galaxy A7 θα είναι 2 GB.

Το Galaxy A5 με τη σειρά του θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση και πάλι 1280 x 720 pixels ενώ η κάμερα θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels με τον αποθηκευτικό χώρο να παραμένει στα 16 GB, τη μνήμη RAM και πάλι στα 2 GB ενώ θα βασίζεται και στον ίδιο SnapDragon 410 της Qualcomm. Ουσιαστικά το Galaxy A5 αποτελεί την “οικονομικότερη” από τις δύο συσκευές της νέας σειράς.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android Lollipop προεγκατεστημένο, κάτι που σημαίνει ότι θα εκμεταλλεύονται πλήρως την αρχιτεκτονική 64-bit που υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights