Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Android Lollipop και στο Galaxy Note 2
note-2-lollipop-update-in2mobile-featured-image

Samsung: Android Lollipop και στο Galaxy Note 2

απο Kostas Gliatiotis

Με βάση την επίσημη σελίδα της Samsung στη Φινλανδία, στη λίστα των συσκευών που πρόκειται να αναβαθμιστούν σε Android Lollipop περιλαμβάνεται επίσημα και το δύο χρονών πλέον Galaxy Note 2.

Mε την αναβάθμιση για το Galaxy S5 να έχει ήδη αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη, και αυτή για τα Galaxy Note 4 και Galaxy Alpha να θεωρείται δεδομένο πως θα ακολουθήσει, η Φινλανδική Samsung επιβεβαίωσε πως το Android Lollipop θα διατεθεί και για το Galaxy S4, κάτι που επίσης ήταν ήδη σχεδόν βέβαιο.

Επιστρέφοντας στο Galaxy Note 2 όμως, είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που έχοντας στην αγορά περισσότερο από δύο χρόνια πλέον συνεχίζει να αναβαθμίζεται στη νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Android. Είναι μάλλον βέβαιο πως πολλές από τις νεότερες επιπλέον υπηρεσίες και λειτουργίες των νεότερων συσκευών της εταιρείας δεν θα υπάρχουν στην Android Lollipop έκδοση για το Galaxy Note 2, ακόμα και έτσι όμως οι χρήστες του θα επωφεληθούν από τις αρκετές βελτιώσεις του ίδιου του λειτουργικού.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights