Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC Hima: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αντικαταστάτη του One M8
htc-in2mobile-featured-image

HTC Hima: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αντικαταστάτη του One M8

απο Kostas Gliatiotis

Με τις πρώτες “φήμες” για την επόμενη High End συσκευή της HTC να έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και μερικές ημέρες, για μια ακόμα φορά χάρη στο GFX Benchmark αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του HTC One M8.

htc-hima-in2mobile-featured-image

H συσκευή που έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία “Hima” φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που αλλάζει σημαντικά την μέχρι τώρα άποψη της για το τι θεωρείται High End Smartphone.

Στο εσωτερικό του αρχικά βρίσκεται ο SnapDragon 810 της Qualcomm, ο πρώτος επεξεργαστής της εταιρείας με υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα των 64-bit. Ο Snapdragon 810 χρησιμοποιεί συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, σε διάταξη big.LITTLE της ARM, με τέσσερις από αυτούς να είναι αρχιτεκτονικής A-57 χρονισμένοι στο 1,9 GHz και τους τέσσερις ¨οικονομικούς” A-53 της ARM και πάλι να είναι χρονισμένοι στο 1,5 GHz.

Η χρήση του Snapdragon 810 θεωρείται σχεδόν “δεδομένη” στις περισσότερες High End συσκευές της επόμενης γενιάς για τους περισσότερους τουλάχιστον κατασκευαστές. Ενώ πολλές συσκευές διαθέτουν οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 pixels, η HTC φαίνεται ότι επέλεξε στο Hima να χρησιμοποιήσει και πάλι μια οθόνη των 1920 x 1080 pixels.

Η μεγάλη… έκπληξη πάντως αφορά τη κάμερα της συσκευής που σύμφωνα με το GFX Benchmark έχει αισθητήρα ανάλυσης 20.7 Mpixels. Αυτό σημαίνει πως η HTC “άκουσε” την αγορά, που δεν είχε εκτιμήσει (δικαίως) την τεχνολογία ULTRA Pixel της κάμερας των 4 Mpixels του HTC One M8.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το πότε ακριβώς σχεδιάζει η HTC να παρουσιάσει τη νέα της συσκευή, αφού και πριν ένα χρόνο είχε επιλέξει να αποφύγει τις εκθέσεις τεχνολογίας και να παρουσιάσει τη δική της πρόταση σε ξεχωριστό event.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights