Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3: Διαθέσιμα στις Η.Π.Α.
galaxy-a5-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3: Διαθέσιμα στις Η.Π.Α.

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση τους από τη Samsung, τα Galaxy A5 και Galaxy A3 ξεκίνησαν να πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, κανένα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της χώρας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει την επίσημη διάθεση τους, ενώ και η ίδια η Samsung δεν έχει κάνει κάποια ανάλογη ανακοίνωση. Οι δύο νέες συσκευές πωλούνται αποκλειστικά μέσω του Expansys, σε έκδοση με δύο κάρτες SIM ενώ δεν είναι φυσικά κλειδωμένες σε κάποιο συγκεκριμένο δίκτυο.

Η τιμή πώλησης του Galaxy A5 για την έκδοση με 16 GB αποθηκευτικού χώρου πωλείται στα 410 δολάρια, ενώ το Galaxy A3 πωλείται προς 330 δολάρια στην έκδοση των 8 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights