Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Ετοιμάζει τη δική του υπηρεσία video-sharing
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Ετοιμάζει τη δική του υπηρεσία video-sharing

απο Kostas Gliatiotis

Με το Twitter να αναζητά συνέχεια νέους τρόπους να αυξήσει τη δημοτικότητα του, τον αριθμό των χρηστών του, αλλά και τον αριθμό αυτών που χρησιμοποιούν συχνά τις υπηρεσίες του, μια δική του υπηρεσία video sharing φαίνεται πως είναι η επόμενη υπηρεσία που πρόκειται να προσφέρει στους χρήστες του το κοινωνικό δίκτυο.

Τo Twitter έχει ήδη δημιουργήσει (και κατοχυρώσει) την σελίδα https://video.twitter.com/ , στην οποία προς το παρόν όπως φαίνεται μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο εγκεκριμένοι χρήστες.

Με βάση το αρχείο FAQ που “ανακαλύφθηκε” μέσα στον κώδικα της συγκεκριμένης σελίδας, το Twitter σκοπεύει να μην … επιτρέπει τη χρήση συνδέσμων από το youtube και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, αλλά μόνο αυτών που έχουν ανέβει στη δική του αντίστοιχη υπηρεσία. Ο μοναδικός περιορισμός στα αρχεία βίντεο που θα μπορεί να “ανεβάσει” ο χρήστης στο Twitter φαίνεται ότι προς το παρόν θα είναι η διάρκεια τους που θα περιορίζεται σε δέκα λεπτά. Με δεδομένο το ότι οι περισσότεροι χρήστες θα δημοσιεύουν βίντεο που έχουν βγάλει με το κινητό τους τηλέφωνο, η υπηρεσία πρόκειται να δέχεται αρχεία μορφής mp4 και Mov δημιουργημένα με Android Smartphones και iOS συσκευές αντίστοιχα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights