Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Παρουσίασε το Desire 816
desire-816-in2mobile-featured-image

HTC: Παρουσίασε το Desire 816

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC παρουσίασε μια νέα συσκευή της μεσαίας κατηγορίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES που πραγματοποιείται στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για το Desire 816, μια συσκευή με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, και για τα δεδομένα της HTC τουλάχιστον, αρκετά διαφορετικό νεανικό σχεδιασμό.

Το Desire 816 διαθέτει μια σχετικά μεγάλης διαγωνίου οθόνη στις 5.5 ίντσες, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας μάλλον “ασυνήθιστος” μέχρι σήμερα επεξεργαστής, ο SnapDragon 615 της Qualcomm. O συγκεκριμένος επεξεργαστής διαθέτει συνολικά οχτώ πυρήνες λειτουργίας αρχιτεκτονικής A-53 της ARM. Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αντικαθιστώντας τους A-7, όμως υποστηρίζει εκτέλεση εντολών 64 bit, με τη χρήση 8 συνολικά πυρήνων να υπόσχεται εντυπωσιακή απόδοση, οι οποίο στην περίπτωση του Desire 816 είναι χρονισμένοι και αρκετά υψηλά, στο 1.7 GHz. Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί την αρκετά ισχυρότερη Adreno 405 κάρτα γραφικών σε σύγκριση με την Adreno 306 του SnapDragon 410 που επίσης βασίζεται στον A-53 σε διάταξη των 4 πυρήνων.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Desire 816, η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels, δείχνοντας πως η εταιρεία σταματά σταδιακά τη χρήση της αμφιβόλου απόδοσης ULTRA PIXEL κάμερας του HTC One M8. Το Desire 816 διαθέτει δύο ηχεία ακριβώς πάνω και κάτω από την οθόνη του, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία BoomSound της εταιρείας, ενώ θα ξεκινήσει να πωλείται με Android Lollipop και τη νεότερη έκδοση του HTC Sense της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής η HTC έχει ανακοινώσει ότι το Desire 816 θα πωλείται στην Ασία στο τέλος του μήνα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights