Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Χορηγός της εκδήλωσης για την παρουσίαση του φωτογραφικού βιβλίου “Children of the light”

LG: Χορηγός της εκδήλωσης για την παρουσίαση του φωτογραφικού βιβλίου “Children of the light”

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG), ως χορηγός της  ξεχωριστής βραδιάς για την παρουσίαση του νέου φωτογραφικού βιβλίου “Children of the Light” της γνωστής φωτογράφου Calliope στο Μουσείο της Ακρόπολης, προσέφερε μια μοναδική εμπειρία θέασης στους καλεσμένους με τηλεοράσεις προηγμένης  τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο χώρο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις νέες τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED, την κυρτή OLED 4K EC980V και την OLED Swarovski, αλλά και τις νέες εντυπωσιακών διαστάσεων τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής 4K ανάλυσης LG UB980V και LG UB980V, 98 και 84 ιντσών αντίστοιχα.

LG @ Children of the Light Event_LG OLED S TV

Η νέα Curved OLED 4K EC980V 77 ιντσών, διαθέτει κομψό σχεδιασμό, με λεπτό πλαίσιο και ελαφρώς κυρτό σχήμα, ενώ προσφέρει απολαυστική θέαση από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθεί ο θεατής. Επιπλέον, η LG σε συνεργασία με την Swarovski παρουσίασε μία περιορισμένη έκδοση διακοσμημένη με κρύσταλλα του γνωστού οίκου, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Pixel Dimming, προσφέρει μια premium εμπειρία θέασης και αισθητικής. Χάρη στην καινοτομική τεχνολογία 4 Color Pixel της LG, η προσθήκη ενός ακόμη λευκού υπό-pixel ενισχύει ακόμη περισσότερο το εύρος και την ευκρίνεια των χρωμάτων, αποδίδοντας ρεαλιστικά χρώματα, γεμάτα ζωντάνια. Τέλος, οι τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED της LG προσφέρουν το πιο έντονο μαύρο, χάρη στα αυτόφωτα pixels, που μπορούν να ρυθμίζουν τη φωτεινότητά τους, αποδίδοντας τελικά τα σκούρα χρώματα και το μαύρο με πρωτοφανή τελειότητα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία ως τώρα.

LG @ Children of the Light Event_LG UHD 4K TV

Οι τηλεοράσεις ULTRA HD της LG διαθέτουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD, προβάλλοντας πεντακάθαρες εικόνα υψηλής χρωματικής ευκρίνειας, ενώ προσφέρουν ταυτόχρονα και απρόσκοπτη θέαση από οποιαδήποτε γωνία. Εξοπλισμένες με προηγμένες λειτουργίες της LG, διαθέτουν μεταξύ άλλων τεχνολογία True 4K Engine και 4K 3D+, αλλά και εντυπωσιακό ηχοσύστημα premium σχεδιασμού Harman Kardon, ώστε η αψεγάδιαστη εικόνα να συνοδεύεται από κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας.

LG sponsors Children of the Light Event_1

Την Εκδήλωση “Children of the Light” τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ τα έσοδα της βραδιάς από τις πωλήσεις του βιβλίου προσφέρθηκαν προς όφελος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και της Εταιρίας κατά της κακοποίησης του παιδιού « ΕΛΙΖΑ». Η LG, πάντα αρωγός και μέτοχος σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο και το παιδί, συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση της Calliope αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι όταν η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights