Με τις συσκευές της LG και κυρίως τα Smartphones να τυγχάνουν πολύ καλής αποδοχής από την αγορά, η εταιρεία ανακοίνωσε τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2014 με αυξημένες πωλήσεις αλλά και κέρδη.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει συνολικά 78,2 εκατομμύρια συσκευές από τις οποίες τα 59 εκατομμύρια ήταν Smartphones. Στην κατηγορία των Smarphones η εταιρεία σημείωσε αύξηση της τάξης του 24% σε σύγκριση με το 2013. Αυτή η αύξηση βοήθησε το τμήμα κινητών τηλεφώνων να κάνει συνολικό τζίρο 55,91 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Το τμήμα τηλεοράσεων όμως της εταιρείας ήταν αυτό που σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων για το 2014 με την αύξηση να φτάνει το 31% και το συνολικό τζίρο να φτάνει τα περίπου 19 δισεκατομμύρια δολάρια.
Με αυτά τα δύο “τμήματα” της LG να σημειώνουν αύξηση πωλήσεων, η εταιρεία συνολικά πέτυχε καθαρά κέρδη 474 εκατομμυρίων δολαρίων σημειώνοντας αύξηση 125% σε σύγκριση με το 2013.

Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας