Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το 2014
LGE_Logo_2015

LG: Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το 2014

απο Kostas Gliatiotis

Με τις συσκευές της LG και κυρίως τα Smartphones να τυγχάνουν πολύ καλής αποδοχής από την αγορά, η εταιρεία ανακοίνωσε τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2014 με αυξημένες πωλήσεις αλλά και κέρδη.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει συνολικά 78,2 εκατομμύρια συσκευές από τις οποίες τα 59 εκατομμύρια ήταν Smartphones. Στην κατηγορία των Smarphones η εταιρεία σημείωσε αύξηση της τάξης του 24% σε σύγκριση με το 2013. Αυτή η αύξηση βοήθησε το τμήμα κινητών τηλεφώνων να κάνει συνολικό τζίρο 55,91 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το τμήμα τηλεοράσεων όμως της εταιρείας ήταν αυτό που σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων για το 2014 με την αύξηση να φτάνει το 31% και το συνολικό τζίρο να φτάνει τα περίπου 19 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με αυτά τα δύο “τμήματα” της LG να σημειώνουν αύξηση πωλήσεων, η εταιρεία συνολικά πέτυχε καθαρά κέρδη 474 εκατομμυρίων δολαρίων σημειώνοντας αύξηση 125% σε σύγκριση με το 2013.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights