Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Qualcomm: Παραδέχεται πως “έχασε” έναν μεγάλο πελάτη

Qualcomm: Παραδέχεται πως “έχασε” έναν μεγάλο πελάτη

απο Kostas Gliatiotis

Με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του 2014, η Qualcomm αποκάλυψε ταυτόχρονα και μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, με βάση την οποία η εταιρεία “έχασε” έναν μεγάλο πελάτη όπως τον αναφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, η Qualcomm δήλωσε πως ο SnapDragon 810, ο επόμενης γενιάς κορυφαίος της επεξεργαστής δεν θα χρησιμοποιείται από την High End συσκευή ενός μεγάλου της πελάτη.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Samsung εδώ και αρκετό καιρό πλέον να επιλέγει να χρησιμοποιήσει δικό της επεξεργαστή και συγκεκριμένα τον Exynos 7420, στο επερχόμενο Galaxy S6 φαίνεται πως πλέον επιβεβαιώνονται και από την ίδια την Qualcomm.

Σε τηλεσυνδιάσκεψη με οικονομικούς αναλυτές πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος της Qualcomm Steve Mollenkopf αρνήθηκε και επίσημα πως ο SnapDragon 810 αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης. Αν τελικά δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν έστω πλέον προβλήματα στη λειτουργία του SnapDragon 810, η Samsung τελικά επέλεξε μόνη της να μην χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή της Qualcomm και όχι από ανάγκη, δείχνοντας πως η εταιρεία είναι (επιτέλους…) έτοιμη να χρησιμοποιήσει τους δικούς της επεξεργαστές σε συσκευές μαζικής παραγωγής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights