Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Θα επενδύσει 70 εκατομμύρια δολάρια στη Cyanogen
microsoft-to-invest-in-cyanogen-in2mobile-featured-image

Microsoft: Θα επενδύσει 70 εκατομμύρια δολάρια στη Cyanogen

απο alpha

Πριν από μερικές ημέρες, ο διευθύνων σύμβουλος της Cyanogen, Kirt McMaster δήλωσε πως η εταιρεία του σκοπεύει να δημιουργήσει μια έκδοση του Android που να μην εξαρτάται από τη Google.

Η συγκεκριμένη δήλωση φαίνεται ότι προκάλεσε περισσότερο ενδιαφέρον στον κόσμο της τεχνολογίας από ότι φάνηκε αρχικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Microsoft σχεδιάζει να επενδύσει 70 εκατομμύρια δολάρια στη Cyanogen, και να γίνει μέτοχος στην εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Microsoft θεωρεί πως η Cyanogen είναι μια εταιρεία με αξία “πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων” δείχνοντας ότι την ενδιαφέρει να συνεργαστεί μαζί της. Μπορεί τα 70 εκατομμύρια δολάρια να μην είναι μεγάλο ποσό για μια εταιρεία σαν τη Microsoft, για τη Cyanogen όμως είναι αρκετά αν τελικά η Microsoft επενδύσει σε αυτή, για να κάνει πράξη τα σχέδια της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights