Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy Tab S Pro?
tab-s-pro-in2mobile-featured-image

Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy Tab S Pro?

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Samsung να σχεδιάζει και να κυκλοφορεί στην αγορά περισσότερες συσκευές κάθε κατηγορίας από ότι είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς, φαίνεται ότι μια από αυτές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα είναι ένα ακόμα Tablet της σειράς Galaxy Tab S, με την ονομασία Galaxy Tab S … Pro!

Η εφαρμογή μουσικής με την ονομασία Milk της εταιρείας που προσφέρεται στο Play Store της Google, αναφέρει το Galaxy Tab S Pro στη λίστα με τις συμβατές συσκευές, χωρίς η εταιρεία να το έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα.

Η σειρά Galaxy Tab S ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα (πολλά…) Tablet που προσφέρει η Samsung στην αγορά, με τη χρήση SUPER AMOLED οθόνης και το εντυπωσιακά χαμηλό τους βάρος και πάχος. Η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει ένα ακόμα Tablet με την ονομασία Pro, το Galaxy Note Pro 12.2 με το χαρακτηρισμό “Pro” να τονίζει την διαγώνιο της οθόνης των 12,2 ιντσών. Η “λογική” λέει πως το Galaxy Tab S Pro όταν και εάν παρουσιαστεί, θα είναι η πρόταση της σειράς Galaxy Tab S που θα διαθέτει και αυτή οθόνη διαγωνίου 12,2 ιντσών, θεωρητικά τεχνολογίας SUPER AMOLED.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights