Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

Galaxy Note 4: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το Galaxy S5 της Samsung που έχει ήδη ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του σε Android Lollipop σε όλες τις χώρες που πωλείται η συσκευή, και τη διάθεση της αναβάθμισης και για δύο από τις εκδόσεις του Galaxy S4, τα GT-i9500 και GT-i9506, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αναβαθμιστεί με τη σειρά του και το Galaxy Note 4 !

H Samsung ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση σε Android Lollipop στην Πολωνία και προς το παρόν μόνο για το SM-N910C που είναι η έκδοση του Galaxy Note 4 με τον κατασκευασμένο από την ίδια τη Samsung Exynos 5433 στο εσωτερικό του.

Όπως και στην περίπτωση του Galaxy S5, η αναβάθμιση του Galaxy Note 4 σε Android Lollipop φαίνεται πως θα γίνει σταδιακά σε κάθε χώρα, και για όλες τις διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής. Στη χώρα μας κυκλοφορεί η βασισμένη στον SnapDragon 805 επεξεργαστή της Qualcomm έκδοση με τον κωδικό μοντέλου SM-N910F για την οποία προς το παρόν δεν έχει διατεθεί το Android Lollipop σε κάποια χώρα.

Ενδιαφέρον έχει να μάθουμε εάν το SM-N910C που διαθέτει 8 πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του, που είναι θεωρητικά αρχιτεκτονικής 64-bit θα λειτουργεί αντίστοιχα μετά την αναβάθμιση του σε Android Lollipop ή όχι. Με δεδομένο το ότι η έκδοση του Galaxy Note 4 που βασίζεται σε επεξεργαστή της Qualcomm δεν μπορεί να λειτουργήσει σε 64bit mode είναι πιθανόν η Samsung να επιλέξει να περιορίσει τεχνητά και την έκδοση που χρησιμοποιεί τον Exynos 5433 αν και ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights