Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Επενδύει 3.6 δισεκατομμύρια δολάρια στις AMOLED οθόνες
samsung-amoled-in2mobile-featured-image

Samsung: Επενδύει 3.6 δισεκατομμύρια δολάρια στις AMOLED οθόνες

απο iGlobal

Οι SUPER AMOLED οθόνες που χρησιμοποιούν οι περισσότερες από τις High End συσκευές της Samsung είναι σίγουρα ένα από τα ξεχωριστά τους χαρακτηριστικά που τους προσφέρει ταυτόχρονα και πλεονεκτήματα (και για κάποιους και μερικά μειονεκτήματα) σε σύγκριση με τις αντίστοιχες συσκευές του ανταγωνισμού.

Φαίνεται πως η Samsung σκοπεύει να επενδύσει ακόμα περισσότερο στη συγκεκριμένη τεχνολογία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters θα διαθέσει 3.6 δισεκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία επιπλέον γραμμών παραγωγής AMOLED οθονών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι νέες εγκαταστάσεις θα εστιάσουν στην κατασκευή οθονών μεσαίας και μικρής διαγωνίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε κινητά τηλέφωνα αλλά και Tablet. Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή κυρτών οθονών σαν αυτή που χρησιμοποιείται στο Galaxy Note Edge αλλά και σε μια έκδοση του επερχόμενου Galaxy S6.

Πέρα όμως από το να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο πλεονέκτημα των δικών της συσκευών, η Samsung φαίνεται να σχεδιάζει να τις μοιραστεί και με τον ανταγωνισμό σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι το κάνει ήδη με την παροχή περιορισμένου αριθμού οθονών σε συγκεκριμένες εταιρείες. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του τμήματος Samsung Display της εταιρείας, στο άμεσο μέλλον υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα η εταιρεία να ξεκινήσει να πουλάει τις AMOLED οθόνες που κατασκευάζει και σε άλλες εταιρείες για την κατασκευή κινητών τηλεφώνων και tablet. Η συγκεκριμένη επιλογή θα εξαρτηθεί πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των πωλήσεων των Smartphones της εταιρείας, αφού σαν όμιλος εταιρειών, η Samsung θα αναζητήσει έσοδα από την πώληση των AMOLED οθονών σε τρίτους σε περίπτωση που τα έσοδα από το τμήμα κινητών τηλεφώνων μειωθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights