Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Το E2303 με 8πύρηνο Snapdragon 615 στο Geekbench
sony-e2303-geekbench-in2mobile-featured-image

Sony: Το E2303 με 8πύρηνο Snapdragon 615 στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Sony εργάζεται σκληρά στη δημιουργία νέων συσκευών στη μεσαία κατηγορία τιμής, και για μια ακόμα φορά, μια από αυτές με την ονομασία μοντέλου E2303 εμφανίστηκε στη λίστα αποτελεσμάτων του GeekBench.

Το ενδιαφέρον με το E2303 είναι η χρήση του SnapDragon 615 της Qualcomm για πρώτη φορά σε συσκευή της Sony. Μάλιστα η συσκευή “τρέχει” Android Lollipop και πιθανότατα λειτουργεί σε 64-bit αφού ο Snapdragon 615 διαθέτει συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής A-53 της ARM στο εσωτερικό του.

Το ίδιο το αποτέλεσμα του Geekbench τώρα, δείχνει πως σε single-core mode, ο Α-53 της ARM είναι ένας χαμηλής απόδοσης πυρήνας επεξεργασίας, παρόλα αυτά σε multi-core mode πετυχαίνει ένα απόλυτα αποδεκτό αποτέλεσμα που δείχνει με τη σειρά του πως και οι 8 πυρήνες ταυτόχρονα μπορούν να προσφέρουν πολύ καλή απόδοση.

Δυστυχώς, το Geekbench εστιάζει στην απόδοση του επεξεργαστή κάθε συσκευής, και δεν “ανιχνεύει” περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως η ανάλυση της οθόνης, η κάμερα και ο αποθηκευτικός χώρος. Παρόλα αυτά, στο εσωτερικό του SnapDragon 615 βρίσκεται σύμφωνα με την Qualcomm η Adreno 405 κάρτα γραφικών που σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία έχει απόδοση θεωρητικά διπλάσιας ισχύς από αυτή της Adreno 306 που χρησιμοποιείται στους SnapDragon 410.

Από την πλευρά της Sony τώρα, το E2303 με βάση τον επεξεργαστή που χρησιμοποιεί δείχνει να είναι μια συσκευή που θα ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Μάλιστα ο κωδικός μοντέλου μοιάζει με τον D2303 που είναι αυτός του Xperia M2, οπότε υπάρχει η πιθανότητα το E2303 να είναι ο αντικαταστάτης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights