Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Microsoft σας καλεί να κάνετε την αλλαγή μέσω του διαγωνισμού Challenge for Change

Η Microsoft σας καλεί να κάνετε την αλλαγή μέσω του διαγωνισμού Challenge for Change

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft ενθαρρύνει μαθητές και φοιτητές  από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, να καταθέσουν μια ιδέα, η οποία πιστεύουν ότι θα φέρει θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Οι νικητές του διαγωνισμού πρόκειται να κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25 Μαρτίου 2015.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει και να φέρει μια θετική αλλαγή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων. Σημασία έχει να κάνουμε το πρώτο βήμα, αφού όλοι αρχίζουμε από κάπου! Ο διαγωνισμός Challenge for Change προσκαλεί όλους νέους έως 25 ετών, είτε είναι μαθητές, είτε φοιτητές, είτε απόφοιτοι, να υποβάλλουν τις ιδέες τους, κάνοντας έτσι την αρχή για έναν καλύτερο κόσμο.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή, και περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με την ιδέα των συμμετεχόντων και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την κάνει πραγματικότητα. Οι δεκαπέντε συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα leadership-development ταξίδι στη Νικαράγουα, $2500, ένα Windows Phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να εμπνευστείτε ακούγοντας τις ιστορίες των νικητών της περσινής χρονιάς και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στο Challenge for Change εδώ: www.microsoft.com/youthsparkchallenge.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights