Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG και o ΣΚΑΪ διοργανώνουν μία μέρα ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στο Adventure Park στην Μαλακάσα

Η LG και o ΣΚΑΪ διοργανώνουν μία μέρα ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στο Adventure Park στην Μαλακάσα

απο iGlobal

Η LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας life’s good.gr, διοργανώνουν μία μέρα ψυχαγωγίας και αναψυχής αποκλειστικά για 100 τυχερούς στο Adventure Park στην Μαλακάσα. Πιστή στη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, η LG προσφέρει μια διαφορετική εξόρμηση για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη εναέριες διαδρομές και ασυγκράτητη δράση μέσα στο δάσος!

Το Adventure Park αποτελεί έναν χώρο αναψυχής, όπου διοργανώνονται δραστηριότητες σχετικές με την φύση που είναι προσιτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους, κάθε φύλου και ηλικίας, ασχέτως φυσικής κατάστασης. Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μια μικρή «περιπέτεια», επιλέγοντας να «πετάξουν» από δέντρο σε δέντρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρα, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, και ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη. Το Adventure Park αποτελεί την απόλυτη εμπειρία για όλους αυτούς που θέλουν να επιστρέψουν στην φύση, αποκτώντας παράλληλα περιβαλλοντική εκπαίδευση και δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις, ακολουθώντας αυτό το link. ενώ για κάθε πρόσκληση, επιτρέπεται επιπλέον η δωρεάν είσοδος έως και 2 παιδιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights