Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nexus 10: Αναβαθμίζεται σε Android 5.1
nexus-10-android-5-1-in2mobile-featured-image

Nexus 10: Αναβαθμίζεται σε Android 5.1

απο alpha

Μετά το Nexus 6. για το οποίο όπως είναι μάλλον λογικό, η Google διέθεσε πρώτα την αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.1, η εταιρεία ξεκίνησε την διάθεση της και για τις παλαιότερες Nexus συσκευές της, που περιλαμβάνουν κινητά τηλέφωνα αλλά και Tablets.

Μπορεί η αναβάθμιση να θεωρείται δεδομένο πως θα διατεθεί για συσκευές όπως το Nexus 5, παρά τον τερματισμό της παραγωγής του από την LG, φαίνεται όμως πως στην κατηγορία των Tablets, η Google δεν “ξέχασε” και το αρκετά παλιό πλέον Nexus 10.

Το Nexus 10 ξεκίνησε να πωλείται πριν περισσότερο από δύο χρόνια πλέον, όμως μέχρι και σήμερα αποτελεί την μοναδική πρόταση της Google στην κατηγορία των Tablets με οθόνη 10 ιντσών. Μπορεί το νεότερο Nexus 9 να έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη και αρκετά καλύτερο Hardware στο εσωτερικό του, ανήκει όμως σε μια αρκετά διαφορετική κατηγορία, χωρίς την ύπαρξη wide οθόνης με αναλογία 16:9 ενώ για τα δεδομένα των Nexus συσκευών μέχρι και σήμερα πωλείται και σε αρκετά υψηλή τιμή.

Μετά τη διάθεση του Android Lollipop για το Nexus 10, φαίνεται πως ο Exynos 5250 στο εσωτερικό του, με τους μόλις δύο ARM A-15 πυρήνες επεξεργασίας, παραμένει μέχρι και σήμερα ικανός να “τρέχει” χωρίς προβλήματα τις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Google. Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως το Nexus 10 ήταν το πρώτο Tablet της αγοράς (και παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα λίγα) με οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, οθόνη που και πάλι φαίνεται πως η Mali T620 στο εσωτερικό του Exynos 5250 μπορεί να “οδηγήσει” χωρίς σημαντικά προβλήματα απόδοσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights