Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy Note 3 Neo: Θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop
galaxy-note-3-neo-chrome

Samsung Galaxy Note 3 Neo: Θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy Note 3 Neo αποτελεί την λιγότερο “ισχυρή” και σημαντικά φθηνότερη έκδοση του Galaxy Note 3 της Samsung, με λιγότερο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στα χαρτιά που όμως παραμένουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά για την κατηγορία του.

Όπως όμως και πολλές άλλες συσκευές της εταιρείας που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία, έτσι και το Galaxy Note 3 Neo, μπορεί θεωρητικά να αναβαθμιστεί σε Android Lollipop με βάση τα χαρακτηριστικά του, μέχρι τώρα όμως δεν υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν και πότε αυτή θα γίνει διαθέσιμη.

Η Samsung στη Γαλλία όμως, επιβεβαίωσε αρχικά πως η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα γίνει διαθέσιμη για τη συσκευή, αναφέροντας όμως απλά ότι αυτή θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2015.

note-3-neo-lollipop-in2mobile-featured-image

 

Οι χρήστες του Galaxy Note 3 Neo, που είναι αρκετά δημοφιλής συσκευή και στη χώρα μας, παρά το ότι δεν ήρθε ποτέ επίσημα από την Ελληνική Samsung, μπορούν τώρα να είναι βέβαιοι μεν ότι η συσκευή τους θα αναβαθμιστεί στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google. Η ακριβής ημερομηνία δεν έγινε δυστυχώς γνωστή, και είναι μάλλον σίγουρο πως η αναβάθμιση όταν τελικά γίνει διαθέσιμη θα διατεθεί σταδιακά σε διαφορετικές χώρες.

Mε τον Exynos 5260 στο εσωτερικό του, και την οθόνη των 5.5 ιντσών το Galaxy Note 3 Neo αποτελεί μέχρι και σήμερα μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή για την κατηγορία του, που και στη χώρα μας έχει πουληθεί σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. Είναι σίγουρο λοιπόν πως η αναβάθμιση του σε Android Lollipop θα “ευχαριστήσει” πολλούς από τους ιδιοκτήτες της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights