Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ετοιμάζει και το P8 Lite
huawei-p8-lite-in2mobile-featured-image

Huawei: Ετοιμάζει και το P8 Lite

απο iGlobal

Με την Huawei να έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις για τις 15 Απριλίου, για ένα Event που όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του επόμενου high End Smartphone της, το Huawei P8, φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει ταυτόχρονα και μια “οικονομικότερη” έκδοση του.

Χάρη στην Κινέζικη TEENA για μια ακόμα φορά, αποκαλύπτονται φωτογραφίες της νέας συσκευής, που δείχνει να μοιράζεται το σχέδιο που θα έχει το Huawei P8. Η συσκευή με κωδική ονομασία ALE-UL00 φαίνεται πως απλά θα αλλάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά προκειμένου να πετύχει χαμηλότερη τιμή κατασκευής και αντίστοιχα πώλησης.

Οι πληροφορίες / φήμες θέλουν την Huawei να χρησιμοποιεί μια οθόνη ανάλυσης 720p στο P8 Lite και έναν “άγνωστης” προέλευσης 8πύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, ενώ μένει να δούμε αν θα παρουσιαστεί μαζί με το Huawei P8 στις 15 Απριλίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights