Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G4: Διέρρευσαν φωτογραφίες του

LG G4: Διέρρευσαν φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Ένας χρήστης του γνωστού σε όλους XDA φαίνεται πως έχει στα χέρια του το επόμενο high end Smartphone της LG, το G4 και αποφάσισε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο μερικές φωτογραφίες της συσκευής.

Το επερχόμενο G4 δείχνει να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τον προκάτοχο του, με μερικές σημαντικές όμως διαφορές. Η πρώτη από αυτές είναι η ύπαρξη “γραφίδας” στο άνω αριστερό άκρο της συσκευής, χαρακτηριστικό που πάντως η LG μέχρι σήμερα δεν χρησιμοποιεί ευρέως στις συσκευές της.

Εκτός αυτού, φαίνεται πως το G4 θα διαθέτει και αυτό ελαφρώς κυρτή οθόνη όπως το G Flex και το G Flex 2, που στις φωτογραφίες δείχνει να παραμένει τεχνολογίας LCD με λογικά την ίδια ανάλυση με αυτή του G3, δηλαδή 2560 x 1440 pixels.

Τέλος, φαίνεται πως το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ή τουλάχιστον κάποιο υλικό που έχει ανάλογη εμφάνιση, προφανώς προκειμένου η LG να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την πολυτελή εμφάνιση της συσκευής.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πάντως πως ο χρήστης του XDA που αποκαλύπτει τη συσκευή, αναφέρεται σε αυτή σαν “LG G4 Note” που σημαίνει πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αποτελεί μια από τις εκδόσεις του επερχόμενου G4, με την γραφίδα να μην πρόκειται τελικά να υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το G4 θα συνεχίσει όπως αναφέραμε να διαθέτει την ίδια υψηλής ανάλυσης οθόνη με αυτή του G3, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν θα έχει μικρότερη διαγώνιο αυτή τη φορά. Στο εσωτερικό του, εκτός απροόπτου θα βρίσκεται επίσης ο Snapdragon 810 της Qualcomm, ελπίζουμε σε βελτιωμένη έκδοση του χωρίς προβλήματα υπερθέρμανσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights