Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G4: Στις 28 Απριλίου η παρουσίαση του
lg-g4-event-in2mobile-featured-image

LG G4: Στις 28 Απριλίου η παρουσίαση του

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα μετά την διαρροή των πιθανών τεχνικών χαρακτηριστικών του G4 της LG, η εταιρεία αποκάλυψε και επίσημα το πότε θα γίνει η παρουσίαση του.

Με βάση τις προσκλήσεις που στέλνει η εταιρεία, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου, το ενδιαφέρον όμως είναι το που θα γίνει αυτή. Η LG σκοπεύει να παρουσιάσει ταυτόχρονα το G4 σε πολλές διαφορετικές πόλεις και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Σεούλ (προφανώς), τη Σιγκαπούρη και τέλος την Κωνσταντινούπολη.

Η ίδια η πρόσκληση με την εμφάνιση της αφήνει να εννοηθεί πως το G4 θα χρησιμοποιεί… δέρμα στην κατασκευή του, ή απλά θέλει να δώσει ένα τόνο πολυτέλειας. Σε λιγότερο από ένα μήνα λοιπόν θα μάθουμε και επίσημα τι σκοπεύει να προσφέρει η εταιρεία σαν την κορυφαία της συσκευή για την χρονιά που μας έρχεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights