Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Instagram: Νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών
instagram-edit-tools-in2mobile-featured-image

Instagram: Νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών

απο iGlobal

Το Instagram, η δημοφιλής εφαρμογή sharing φωτογραφιών (ή κοινωνικό δίκτυο, ανάλογα με την οπτική του καθενός) προσφέρει πλέον επιπλέον δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών που βγάζει ο χρήστης με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι νέες δυνατότητες του Instagram ξεφεύγουν από ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα με την εφαρμογή “φίλτρων” που αλλάζει την εμφάνιση των φωτογραφιών, και πλέον είναι δυνατή η επεξεργασία τους προκειμένου να γίνουν καλύτερες ή έστω πιο ελκυστικές για δημοσίευση.

Το “Color tool” όπως δηλώνει και η ονομασία του, επιτρέπει την επεξεργασία των χρωμάτων μιας φωτογραφίας με τρόπο που να την κάνει πιο έντονη / ζωντανή, ανάλογα με το περιεχόμενο της. Οι χρήστες λοιπόν συσκευών που δεν έχουν την κάμερα ενός Galaxy S6 ή ενός Sony Xperia Z3Z4…) και θέλουν να “τονίσουν” το πως φαίνεται για παράδειγμα ένα ηλιοβασίλεμα, έχουν πλέον την δυνατότητα να το κάνουν έστω και ψηφιακά πριν δημοσιεύσουν την φωτογραφία τους στο Instagram.

Το “fade” με τη σειρά του, είναι στην ουσία η δυνατότητα ρύθμισης του “Sharpness” μιας φωτογραφίας ώστε αυτή να είναι λιγότερο ή περισσότερο απαλή σε εμφάνιση ανάλογα με το περιεχόμενο της.

Οι νέες αυτές δυνατότητες συνδυάζονται με την εντελώς διαφορετική μεν, περισσότερο χρήσιμη δε, δυνατότητα ειδοποίησης αυτόματα για νέες δημοσιεύσεις από χρήστες που παρακολουθεί κάποιος, στην Android εφαρμογή του Instagram, ενώ σύμφωνα με το ίδιο θα προστεθούν και στην έκδοση για iOS συσκευές σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights