Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Galaxy Tab 4 10 με επεξεργαστή 64-bit
galaxy-tab-4-in2mobile-featured-image

Samsung: Galaxy Tab 4 10 με επεξεργαστή 64-bit

απο Kostas Gliatiotis

Παρά την “υπόσχεση” της Samsung πριν λίγο καιρό πως πρόκειται να μειώσει σταδιακά τον αριθμό των συσκευών που διαθέτει στην αγορά, φαίνεται πως τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, η εταιρεία αλλάζει τουλάχιστον τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, και δημιουργεί νέα μοντέλα.

Το νεότερο παράδειγμα είναι το Galaxy Tab 4 10 ιντσών που παρουσιάσαμε πριν μερικές εβδομάδες και εδώ στο in2mobile.gr

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του με μοναδική αλλαγή στον επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Αντί του Snapdragon 400 της Qualcomm που χρησιμοποιεί το Galaxy tab 4 10, η νέα έκδοση του θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 410 επίσης της ίδιας εταιρείας.

Η μοναδική ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο επεξεργαστών είναι η αρχιτεκτονική των πυρήνων που βρίσκονται στο εσωτερικό τους. Οι τέσσερις Α-7 της ARM του Snapdragon 400 αντικαθίστανται από επίσης τέσσερις Α-53 επίσης της ARM. Η διαφορά τους σε επεξεργαστική ισχύ δεν είναι σημαντική, και απλά οι A-53 μπορούν να λειτουργήσουν σε 64-bit mode ενώ έχουν ελάχιστα βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Το νεότερο Galaxy Tab 4 10 ιντσών λοιπόν, θα διαθέτει έναν επεξεργαστή που όταν και εφόσον αναβαθμιστεί σε Android Lollipo θα του επιτρέπει να λειτουργεί σε 64-bit mode. Προς το παρόν πάντως δεν είναι σίγουρο πως η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα διατεθεί για το συγκεκριμένο Tablet ούτε αν με αυτή θα ενεργοποιηθεί και το 64-bit mode του Snapdragon 410.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights