Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Twitter: Δυνατότητα αποστολής άμεσων μηνυμάτων σε όλους τους χρήστες.
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Δυνατότητα αποστολής άμεσων μηνυμάτων σε όλους τους χρήστες.

απο Kostas Gliatiotis

Μέχρι σήμερα, το Twitter προσέφερε τη δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στους χρήστες που “ακολουθούσε” ο καθένας και αντίστοιχα μπορούσε να λάβει άμεσα μηνύματα από τους χρήστες που “ακολουθούσαν” αυτόν.

Πλέον το Twitter προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων μεταξύ όλων των χρηστών του, ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν κάποια “σχέση” μεταξύ τους. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη αυτόματα σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής, και πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.

Οι χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή δεν θα μπορούν να λάβουν άμεσα μηνύματα από χρήστες που δεν ακολουθούν αλλά ούτε αντίστοιχα και να στείλουν οι ίδιοι. Η δυνατότητα αυτή είναι απενεργοποιημένη αρχικά προκειμένου να προστατεύσει τους χρήστες από την λήψη άμεσων μηνυμάτων χωρίς τη θέληση τους.

Ταυτόχρονα το Twitter θα προσθέσει κάτω από κάθε χρήστη το ανάλογο εικονίδιο που θα επιτρέπει σε όποιον επιθυμεί να του στείλει ένα άμεσο μήνυμα χωρίς να τον “ακολουθεί”, αρκεί φυσικά όπως αναφέραμε αυτός να έχει ενεργοποιημένη την δυνατότητα λήψης τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights