Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το G Stylo στην Νότιο Κορέα

LG: Παρουσίασε το G Stylo στην Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Η LG παρουσίασε μια ακόμα συσκευή με “γραφίδα”, το G Stylo, που αρχικά τουλάχιστον θα πωλείται μόνο στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας.

Το G Stylo ανήκει στην μεσαία κατηγορία από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, με την “γραφίδα” να αποτελεί απλά ένα επιπλέον τρόπο εισαγωγής κειμένου στην οθόνη του και γενικότερα χρήσης της συσκευής.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται (για μια ακόμα φορά) ο Snapdragon 410 της Qualcomm, με τέσσερις Α-53 πυρήνες επεξεργασίας χρονισμένους στο 1.2 GH. Η μνήμη RAM ανέρχεται σε 1.5 GB, όσο δηλαδή χρειάζεται για την χωρίς προβλήματα λειτουργία του G Stylo και ο αποθηκευτικός χώρος τέλος περιορίζεται σε 8 GB.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι μαζί με τη “γραφίδα”, η οθόνη που έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, αρκετά μεγάλη δηλαδή ώστε να είναι εύκολη η χρήση της γραφίδας σε αυτή. Η ανάλυσης της όμως είναι αρκετά χαμηλή στα μόλις 1280 x 720 pixels ή αλλιώς 720p, αν και μάλλον “δικαιολογείται” λόγω της κατηγορίας στην οποία ανήκει το G Stylo.

Τέλος στο πίσω μέρος του G Stylo υπάρχει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels, ενώ η μπροστινή του κάμερα φτάνει τα 5 Mpixels για τους… λάτρεις των Selfie.

Το G Stylo θα ξεκινήσει πρώτα να πωλείται στη Νότιο Κορέα, ενώ από τον Μάιο η LG δήλωσε πως θα ξεκινήσει τη διάθεση του και σε άλλες “επιλεγμένες” αγορές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights