Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A3: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop
galaxy-a3-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy A3: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τα Galaxy S5, Galaxy Note 4 και Galaxy S4, ήρθε η ώρα των νεότερων αλλά μικρότερων συσκευών της Samsung να λάβουν την αναβάθμιση σε Android Lollipop.

Η πρώτη από αυτές τις συσκευές δεν είναι άλλη από το ιδιαίτερα δημοφιλές και στην χώρα μας Galaxy A3, για το οποίο ξεκίνησε να διατίθεται η αναβάθμιση σε Android Lollipop στη Ρωσία.

Το Galaxy A3 μετά την αναβάθμιση “τρέχει” την 5.0.2 έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, με τις αλλαγές και τις επιπλέον λειτουργίες που έχει προσθέσει σε αυτό η Samsung και υπάρχουν ήδη και στις υπόλοιπες συσκευές της που έχουν ήδη αναβαθμιστεί.

Τις επόμενες ημέρες η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα ξεκινήσει να διατίθεται και στον υπόλοιπο κόσμο σταδιακά, όπως και στη χώρα μας. Αντίστοιχα θα ακολουθήσει η αναβάθμιση και για τα Galaxy A5 και Galaxy A7, με το δεύτερο να μην εισάγεται δυστυχώς επίσημα στη χώρα μας.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά με δεδομένο το hardware που βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy A3, που υποστηρίζει την λειτουργία σε 64-bit mode, η Samsung έχει επιλέξει να ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα ή όπως στην περίπτωση της Exynos έκδοσης του Galaxy Note 4 θα συνεχίσει να λειτουργεί σε 32-bit mode.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

xristos 04/05/2015 - 12:29

ακόμα για Ελλάδα;;;;

Reply
Kostas Gliatiotis 04/05/2015 - 22:14

Μέχρι και σήμερα, η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη για Over The Air εγκατάσταση στην ίδια τη συσκευή, μέσω του Kies ή στα Service centers της εταιρείας. Μόλις γίνει διαθέσιμη και στην Ευρώπη και στην χώρα μας θα υπάρξει νεότερο άρθρο 🙂

Reply
kon 14/05/2015 - 03:11

μήπως μάθαμε απ τους φιλους μας τους ρώσους τελικά, αν η samsung με την αναβάθμιση ενεργοποιησε τη λειτουργια 64 bit?

Reply
Kostas Gliatiotis 14/05/2015 - 13:38

Δυστυχώς προς το παρόν και από ότι φαίνεται μόνιμα, το A3 όπως και τα A5 και Core Prime με τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό τους θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε 32-bit mode ακόμα και με το Android Lollipop σε όλες τις χώρες που θα διατεθεί η αναβάθμιση.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights