Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft Edge: Ο αντικαταστάτης του Internet Explorer
microsoft-edge-in2mobile-featured-image

Microsoft Edge: Ο αντικαταστάτης του Internet Explorer

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μήνες εργασίας πάνω στον Internet Browser που πρόκειται να αντικαταστήσει τον Internet Explorer στα νέα Windows 10 της Microsoft, η εταιρεία αποκάλυψε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, καθώς και το όνομα του.

Ο Edge λοιπόν, όπως θα ονομάζεται ο νέος Browser της Microsoft, θα αντικαταστήσει τον Internet Explorer στα Windows 10, σαν η προεπιλογή του λειτουργικού συστήματος. Ο Internet Explorer πάντως τουλάχιστον αρχικά, θα συνεχίσει να υπάρχει στα νέα Windows για λόγους συμβατότητας, αλλά και για όσους χρήστες τον προτιμούν.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του Edge περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργίας ειδοποιήσεων μέσα στον ίδιο τον browser, αλλά και την δυνατότητα εύκολου “μοιράσματος” του περιεχομένου μιας σελίδας ή και ολόκληρης αυτής σε τρίτους.

Η Cortana, η ψηφιακή “βοηθός” της Microsoft θα λειτουργεί με τον Edge, και ο χρήστης των Windows 10 θα έχει την δυνατότητα να δίνει φωνητικές εντολές σε αυτόν για το άνοιγμα μιας σελίδας και άλλες λειτουργίες του. Σύμφωνα με τη Microsoft, τα πρόσθετα του Chrome της Google και του Firefox θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον Edge με ελάχιστες αλλαγές, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να κάνει πιο “ελκυστική” και εύκολη τη δημιουργία τους για τον νέο της Browser.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights