Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Ετοιμάζει νέα High End Lumia Smartphones

Microsoft: Ετοιμάζει νέα High End Lumia Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Nokia, έχει παρουσιάσει και κυκλοφορήσει συσκευές με τη δική της ονομασία πλέον, που όμως όλες ανήκουν στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία τιμής.

Το πιο “πρόσφατο” High End Smartphone της εταιρείας είναι το Lumia 1520 και θεωρητικά το Lumia 930 που έχουν περισσότερο από ένα χρόνο στην αγορά πλέον.

Φαίνεται όμως πως η Αμερικάνικη εταιρεία σχεδιάζει την δημιουργία όχι ενός αλλά δύο διαφορετικών νέων συσκευών με ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, που όπως είναι αναμενόμενο θα κυκλοφορήσουν με τα νέα Windows 10.

Οι δύο συσκευές είναι προς το παρόν γνωστές με τις κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman, και οι πρώτες πληροφορίες τις θέλουν να διαθέτουν αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Και οι δύο συσκευές θα έχουν οθόνη ανάλυσης QHD δηλαδή 2560 x 1440 pixels, με το Cityman να διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών, και το “μικρότερο” Talkman να περιορίζεται στις 5.2 ίντσες. Οι δύο συσκευές φαίνεται πως θα “μοιράζονται” την ίδια κάμερα με αισθητήρα των 20 Mpixels, ενώ στο εσωτερικό του Talkman θα βρίσκεται ένας “εξαπύρηνος” επεξεργαστής, πιθανότατα ο Snapdragon 808 της Qualcomm που παρουσιάστηκε με το G4 της LG, και το Cityman θα διαθέτει συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, που λογικά σημαίνει πως στο εσωτερικό αυτού θα βρίσκεται ο Snapdragon 810 επίσης της Qualcomm. Η μνήμη RAM και στις δύο συσκευές θα ανέρχεται σε 3 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 32 GB στην βασική τους έκδοση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα είναι σε εμφάνιση οι δύο νέες συσκευές, αν και με τον τρόπο που “λειτουργεί” ο κόσμος των διαρροών, δεν είναι απίθανο οι πρώτες φωτογραφίες τους να κυκλοφορήσουν πριν την επίσημη παρουσίαση τους από την Microsoft.

Με δεδομένο πάντως το ότι οι δύο νέες συσκευές θα έρθουν στην αγορά με τα Windows 10 εγκατεστημένα, είναι σίγουρο πως η κυκλοφορία τους είναι ακόμα μερικούς μήνες μακριά αφού η Microsoft ξεκαθάρισε πως η Mobile έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος θα βγει στην αγορά μετά την κυκλοφορία της αντίστοιχης για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights