Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S6: Χρησιμοποιεί κάμερα της Sony και της Samsung

Samsung Galaxy S6: Χρησιμοποιεί κάμερα της Sony και της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως σε μερικές περιπτώσεις η Samsung χρησιμοποιεί κάμερα κατασκευασμένη από την ίδια και όχι από την Sony για το Galaxy S6.

Σήμερα, η ίδια η εταιρεία “παραδέχθηκε” στο TheVerge ότι το Galaxy S6 χρησιμοποιεί κάμερες από… διαφορετικούς κατασκευαστές. Η Samsung πάντως έσπευσε να τονίσει πως η ποιότητα των φωτογραφιών είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις και πως η εταιρεία έχει διασφαλίσει πως δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, με όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο να έχουν κάμερα με την ίδια τελική απόδοση.

Η εταιρεία παρόλα αυτά προς το παρόν τουλάχιστον δεν αποκαλύπτει αναλυτικά σε ποιες χώρες πωλείται η κάθε μια από τις δύο εκδόσεις της κάμερας του Galaxy S6.

Είναι πολύ πιθανόν, προκειμένου να καλύψει την αρχική ζήτηση για το Galaxy S6 και να καταφέρει να το διαθέσει παγκοσμίως ταυτόχρονα, η Samsung να επέλεξε τη χρήση και των δύο αισθητήρων προφανώς επειδή δεν μπορούσε να έχει τον έναν από τους δύο στις ποσότητες που ήθελε.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι πως παρά την ίδια ονομαστική ανάλυση με αυτόν του Galaxy S5, ο κατασκευασμένος από τη Samsung αισθητήρας που χρησιμοποιείται στο Galaxy S6 έχει διαφορετικό “κωδικό ανταλλακτικού” και η απόδοση του είναι σαφώς καλύτερη.

Εκτός από την δήλωση της Samsung πως οι δύο κάμερες έχουν την ίδια απόδοση στην πράξη, το Sammobile κατάφερε να βρει και τις δύο εκδόσεις της συσκευής, και επιβεβαιώνει πως τα αποτελέσματα δεν έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights