Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Core Prime: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

Samsung Galaxy Core Prime: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης σε Android Lollipop για πολλές από τις High End συσκευές της, και τη διάθεση έστω και σε λίγες προς το παρόν χώρες για την σειρά A, η Samsung φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τις ακόμα οικονομικότερες συσκευές που έχουν την δυνατότητα να αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση.

Η πρώτη από αυτές τις συσκευές είναι το Galaxy Core Prime που ξεκίνησε να αναβαθμίζεται στην νέα έκδοση ως συνήθως στην Πολωνία. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung Kies, του προγράμματος επικοινωνίας με υπολογιστές και Over The Air για εγκατάσταση στο ίδιο το κινητό. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές στην εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος της Samsung, καθώς και την προσθήκη δυνατοτήτων που έκαναν την εμφάνιση τους μαζί με το Android Lollipop.

Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη συσκευή της εταιρείας, το Android Lollipop για το Galaxy Core Prime θα γίνει διαθέσιμο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αφού εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τη νέα έκδοση. Φυσικά σε κάποιες χώρες η αναβάθμιση πιθανόν θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο στις περιπτώσεις που απαιτείται πρώτα η έγκριση της από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights