Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ξεκινά την κυκλοφορία του P8 Lite

Huawei: Ξεκινά την κυκλοφορία του P8 Lite

απο iGlobal

Παρά το ότι η εταιρεία δεν παρουσίασε μαζί με το P8 και την “οικονομική” του έκδοση, το P8 Lite, η συσκευή μετά από πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να ξεκινά τη διάθεση της, ξεκίνησε μάλλον αθόρυβα να πωλείται στην Ουγγαρία.

Το P8 Lite όπως δηλώνει και η ονομασία του αποτελεί την οικονομικότερη έκδοση του ίδιου του P8 με αντίστοιχα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχικά η οθόνη της συσκευής έχει μειωμένη διαγώνιο στις 5 ίντσες, και ανάλυση 1280 x 720 pixels ή 720p. Στο εσωτερικό του βρίσκεται για μια ακόμα φορά επεξεργαστής κατασκευασμένος από την ίδια την Huawei και συγκεκριμένα ο νεότερος από αυτούς, ο Kirin 620. Ο επεξεργαστής αυτός ανήκει στην μεσαία κατηγορία και διαθέτει στο εσωτερικό του συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής A-53 της ARM, ενώ η κάρτα γραφικών του είναι η μάλλον αρκετά παλιά πλέον Mali T450 της ARM. Το σύνολο συμπληρώνεται από 2 GB μνήμης RAM, που είναι σίγουρα αρκετά για την κατηγορία στην οποία ανήκει το P8 Lite. Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια κάμερα των 13 Mpixels που είναι και αυτή με τη σειρά της μεγαλύτερη από ότι συναντά κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Το P8 Lite φαίνεται να “μοιράζεται” το σχέδιο και τη μεταλλική κατασκευή του ίδιου του P8 ενώ προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα. Η τιμή του, τουλάχιστον στην Ουγγαρία είναι 261 Ευρώ, αρκετά ανταγωνιστική δηλαδή με δεδομένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την κατασκευή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights