Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Θα κυκλοφορήσει Windows Phone συσκευή για τη Verizon
lg-wp-phone-in2mobile-featured-image

LG: Θα κυκλοφορήσει Windows Phone συσκευή για τη Verizon

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικούς μήνες είχαν γίνει γνωστές οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την LG να κατασκευάζει μετά από αρκετό καιρό μια συσκευή με Windows Phone, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft για κινητά τηλέφωνα.

Το PhoneArena αποκάλυψε σήμερα πως το Windows Phone της LG θα ξεκινήσει να πωλείται στις 21 Μαΐου, αποκλειστικά από το δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώτη Windows Phone συσκευή της LG μετά από αρκετά χρόνια, θα είναι μια low end πρόταση με ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 854 x 480 pixels και τον Snapdragon 410 στο εσωτερικό της, η νέα συσκευή της LG δείχνει πως είναι σχεδιασμένη ώστε να “ανταγωνιστεί” τα Lumia 532 και Lumia 535 της ίδιας της Microsoft. Στο πίσω μέρος βρίσκεται μια κάμερα των 8 Mpixels, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα περιορίζεται όπως είναι μάλλον αναμενόμενο σε 8 GB με 1 GB μνήμης RAM για την εκτέλεση των εφαρμογών. Η συσκευή θα “τρέχει” τη νεότερη έκδοση των Windows Phone 8.1 Update 2 ενώ φαίνεται πως θα διαθέτει και το χαρακτηριστικό για τις συσκευές της LG ξεκλείδωμα με διπλό “χτύπημα” της οθόνης.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν κάποια στιγμή η συσκευή θα διατεθεί και εκτός του δικτύου της Verizon αλλά και σε ποιες χώρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights