Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG G4: Δυνατότητα προ παραγγελίας στα καταστήματα της Vodafone

LG G4: Δυνατότητα προ παραγγελίας στα καταστήματα της Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο LG G4, το κορυφαίο 4G+ Smartphone της LG έρχεται  στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, την Πέμπτη 4 Ιουνίου!

Όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν πρώτοι το LG G4, πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν τώρα στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/LG-G4 και επιπλέον θα λάβουν εντελώς δωρεάν εγγύηση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο. Παράλληλα, όλοι όσοι αποκτήσουν το LG G4 αποκτούν αυτόματα 100GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν για δύο χρόνια στο ‘Google Drive’.

Το LG G4 διατίθεται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop στην προτεινόμενη τιμή των 769€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red. Επιπλεόν, στα καταστήματα Vodafone η πιστοποιημένη από την LG, Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία &  να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights