Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Συμφωνία χρήσης των εφαρμογών της σε Android Tablets
microsoft-android-apps-in2mobile-featured-image

Microsoft: Συμφωνία χρήσης των εφαρμογών της σε Android Tablets

απο Kostas Gliatiotis

Η συνεργασία της Microsoft με τη Samsung για την παροχή των υπηρεσιών της πρώτης στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της δεύτερης φαίνεται πως ήταν μόνο το πρώτο βήμα για την Microsoft στην αγορά των Android συσκευών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε αντίστοιχη συμφωνία με συνολικά 20 ακόμα κατασκευαστές Android συσκευών, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι μικροί κατασκευαστές συσκευών περιορισμένης διάθεσης σε συγκεκριμένες χώρες.

Δύο όμως από αυτούς είναι η Sony και η LG που πρόκειται να προσφέρουν το σύνολο των εφαρμογών για τις υπηρεσίες του Office της Microsoft. Η LG θα προσφέρει τις εφαρμογές του Office στο επόμενο Tablet της σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενώ η Sony θα ξεκινήσει την συνεργασία με το νέο Xperia Z4 Tablet που έχει ήδη παρουσιάσει.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η LG ή η Sony (όπως και οι υπόλοιποι κατασκευαστές) θα συνδυάζουν τις εφαρμογές της Microsoft με κάποια προσφορά όπως αυτή των 100 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive για τους χρήστες των Galaxy S6 της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights