Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Θα αναβαθμίσει σε Android Lollipop 5.1 τη σειρά Xperia Z
xperia-z3-in2mobile-screen (5)

Sony: Θα αναβαθμίσει σε Android Lollipop 5.1 τη σειρά Xperia Z

απο Kostas Gliatiotis

Με τις πωλήσεις των Smartphones της Sony να μην βελτιώνονται εδώ και αρκετό καιρό πλέον, είναι μάλλον λογικό για την εταιρεία να θέλει να ικανοποιήσει τους χρήστες που έχουν ήδη κάποια δική της συσκευή προκειμένου τουλάχιστον αυτοί να επιλέξουν κάποια δική της νεότερη στο μέλλον.

Με αυτό το σκεπτικό πιθανότατα, η Sony ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές της σειράς Xperia Z στην νεότερη έκδοση του Android Lollipop, την 5.1

Η σειρά Xperia Z περιλαμβάνει τα Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet αλλά και όλες τις παλαιότερες συσκευές όπως τα Xperia Z2 και Z2 Tablet και φυσικά τις πρώτες συσκευές της σειράς, το Xperia Z1,το Xperia Z και το πρώτο Xperia Z Tablet.

Η αναβάθμιση σε Android Lollipop για τις παλαιότερες συσκευές της σειράς όπως το Xperia Z δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, παρόλα αυτά η εταιρεία υποσχέθηκε πως η αναβάθμιση στην έκδοση 5.1 θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2015.

Με την πολιτική της Sony να παρουσιάζει μια νέα High End συσκευή κάθε μόλις 6 μήνες, σε λιγότερο από δύο χρόνια η “γκάμα” της εταιρείας έχει 4 διαφορετικές συσκευές, οι ιδιοκτήτες των οποίων είναι λογικό να περιμένουν ότι αυτές θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights