Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει δύο νέα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το Samsung Service Lab Workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη, 15-16 Ιουνίου, με συνολική διάρκεια οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), με σκοπό να παρέχει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για επισκευαστικές υπηρεσίες σε smartphones. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

InnovAthens_ Samsung Lab

Επιπλέον την Πέμπτη 18 Ιουνίου (16.00 – 18.00) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο workshop του κύκλου σεμιναρίων “Candidate Selection & Evaluation: Everything you need to know to get hired”. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου σεμιναρίου με θέμα “Brand Yourself” θα συζητηθεί πώς ένας υποψήφιος μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του από το βιογραφικό ως τη συνέντευξη. Στόχος είναι η εξοικείωση με τη διαδικασία της συνέντευξης και η αυτό-αξιολόγηση του «brand» που έχει δημιουργήσει ο καθένας για τον εαυτό του.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights