Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Asus: Σκέφτεται να αγοράσει την HTC
htc-one-m9-in2mobile-featured-image

Asus: Σκέφτεται να αγοράσει την HTC

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, υπάρχει ή τουλάχιστον υπήρξε έστω και σαν σκέψη, η πιθανότητα εξαγοράς της HTC από την Asus.

Σύμφωνα με το Reuters ο David Chang, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Asus παραδέχθηκε πως ο Πρόεδρος της εταιρείας συζήτησε αυτή την πιθανότητα, χωρίς όμως να υπάρχει προς το παρόν συγκεκριμένο σχέδιο εξαγοράς.

Παρά το ότι η Asus κατέχει παγκοσμίως μικρότερο ποσοστό στην αγορά των Smartphones από ότι η HTC, η εταιρεία είναι κερδοφόρα χάρη στα υπόλοιπα τμήματα της που περιλμβάνουν την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και όχι μόνο.

Η HTC από την άλλη πλευρά, παραδέχθηκε πως για ένα ακόμα τρίμηνο οι πωλήσεις της δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να είναι, με αποτέλεσμα να έχει ζημιές για μια ακόμα φορά. Μάλιστα, η HTC μείωσε κατά 30% τις παραγγελίες των επιμέρους τμημάτων του νέου One M9, κάτι που δείχνει πως η νέα πρόταση της εταιρείας δεν έχει την απήχηση από το αγοραστικό κοινό που αυτή περίμενε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights