Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Blackberry: Σχεδιάζει Smartphone με Android

Blackberry: Σχεδιάζει Smartphone με Android

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καναδική RIM, η εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει τις Blackberry συσκευές, πρόκειται να παρουσίασει την δική της Android πρόταση.

Το Reuters αναφέρει πως η RIM δεν θα σταματήσει να αναπτύσσει και το δικό της λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS, και πως η δημιουργία μιας Android συσκευής είναι η λύση που εξετάζει η εταιρεία προκειμένου να ανακάμψει οικονομικά και να σταματήσει την πτώση των πωλήσεων της.

Ο John Chen, διευθύνων σύμβουλος της RIM φαίνεται να στηρίζει την επιτυχία της φιμολογούμενης Android συσκευής της εταιρείας, στο BES12, τον enterprise server της εταιρείας για επιχειρήσεις που πλέον υποστηρίζει την δυνατότητα διαχείρισης όχι μόνο Blackberry συσκευών, αλλά και αυτών που “τρέχουν” το Android της Google αλλά και τις iOS συσκευές της Apple.

Μέχρι στιγμής πάντως, η RIM αλλά και η Google δεν έχουν σχολιάσει τις συγκεκριμένες φήμες, και μάλλον δεν θα το κάνουν επίσημα. Η νέα συσκευή σύμφωνα με τις ενδείξεις, αν τελικά φτάσει στο στάδιο της παραγωγής, θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στον Αύγουστο, προκειμένου η RIM να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την προσπάθεια ανάκαμψης της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights