Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Τα κορυφαία Tablets της αγοράς από 79€

Vodafone: Τα κορυφαία Tablets της αγοράς από 79€

απο alpha

Στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα κορυφαία Tablets της αγοράς και να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη, σε συνδυασμό με το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Η Vodafone διαθέτει ποικιλία από 3G και 4GTablets που υποστηρίζουν και Wi-Fi με τη ποιότητα των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως Samsung, Apple  και  Alcatel, καθώς και τα αξιόπιστα Vodafone Tablets, μόνο από 79€.

Τα Tablets δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ψυχαγωγούνται, να ενημερώνονται αλλά και εργάζονται, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται, γρήγορα και εύκολα. Η Vodafone για να κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία αυτή, με κάθε αγορά Tablet από τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, προσφέρει σε όλους:

  • 5GB δωρεάν για 2 μήνες, για να σερφάρουν εντός & εκτός σπιτιού
  • Περιεχόμενο αξίας 30€, εντελώς δωρεάν για ταινίες, περιοδικά αλλά και  e-books
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ με αδιάβροχη θήκη PURO για όλα τα tablets 7’’, 8’’ &10’’ στη μοναδική τιμή των 19,90€  και δώρο  powerbank 5200mAh αξίας 17,90€!

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone η Ομάδα Internet είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία &  να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους Tablet.Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/tablets

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights